Montale Soleil De Capri парфюмна вода унисекс

1×
Montale Soleil De Capri парфюмна вода унисекс
Montale Soleil De Capri парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1522 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Soleil De Capri
Състав

Montale Soleil De Capri е цветно-плодов аромат за жени и мъже с акорди на цитрусови плодове. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага ободряваща хармония на аромати на цитрусови плодове и цветя. Парфюмната вода Soleil De Capri, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Soleil De Capri съчетава тоновете на италиански цитрусови плодове, грейпфрут и тропическото плодово дърво фортунела около сърцето от бели цветя и на базата, създадена от светъл мускус и средиземноморски подправки. Цялостната ароматна композиция буквално излъчва радост, както подсказва названието, и създава представа за слънчев ден в красивия залив на Неапол. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Soleil De Capri е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Soleil De Capri е забележително универсален аромат, когото, благодарение на съвършеното съзвучие между сладки, нежни, цитрусови и мускусни акорди, може да бъде обикнат практически от всеки. Лекият, елегантен и оптимистичен аромат Soleil De Capri винаги гарантирано ще предизвика усмивка на лицето на своя притежател, насърчава доброто настроение и оптимистичния поглед на живота. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е истински еликсир на щастието.

Парфюмната вода Montale Soleil De Capri се обръща към душата ви и ще я изпълни със светлина през всеки сезон и всяко време на деня. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат цветно-плодови аромати с цитрусови тонове, особено в ориенталски композиции, но и всеки, комуто не е чуждо желанието за радост от живота. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Soleil De Capri е подчертана от фин сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Soleil De Capri – еликсир на радост от живота, пълен със светлина.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
цитруси, фортунела, грейпфрут
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
бели цветя
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус, подправки
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Soleil De Capri1