Montale So Amber

парфюмна вода унисекс 100 мл.

1×
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale So Amber парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
239,00лв.
Отстъпка 26%
100 мл.
176,00лв.

Код: MNT2189 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 27.03.2019 г.
Montale So Amber
100 мл. | 176,00лв.

Информация за парфюма Montale So Amber

So Amber е дървесен цветно-мускусен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода So Amber, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Парфюмната вода Montale So Amber представя чувствено съчетание на роза и амбра.

Творческата ароматна композиция Montale So Amber се отваря в увода от акорда на мароканска роза. В сърцето ухае шафран, сандалово дърво и амбра (ambergris), а базата е създадена от тоновете на малина, ванилия и светъл мускус. Красивата мароканска роза е изключително рядък авангард на сърцето, в което има впечатлителна, леко сладникаво сива амбра, подсилена от индийско сандалово дърво и оттенък на ирански шафран. Ароматът игриво се развива благодарение на копнееща малина, сладостна ванилия и чувствен светъл мускус в базата.

Цялостно, изключително привлекателно развиващият се аромат съчетава доминиращите оттенъци на роза и амбра с греещите аспекти на подправки, мускус, дървесини и сладост. Крайният ефект е игрив, чувствен, греещ и най-вече напълно уникален. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил прекрасен парфюм от роза и амбра, който заслужава изпълненото с удивление внимание и на най-взискателните експерти.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода So Amber е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Ароматът Montale So Amber е подходящ за дневно и вечерно носене през цялата година, но най-добре се откроява през хладните месеци. Тази впечатляваща парфюмна вода завинаги ще привлече предимно любителите на комбинацията роза и амбра, и трябва да се опита от всеки, който търси в парфюма най-високо качество в съчетание с креативност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при So Amber е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale So Amber – луксозен, чувствен и греещ аромат на роза и амбра с привлекателно игриво развитие.

Състав

база
бял мускус, ванилия, малина
глава
мароканска роза
сърце
кехлибар, сандалово дърво, шафран
Вид аромат
Дървесни, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale So Amber

Добавяне на ново мнение

5.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление