Montale Sandflowers парфюмна вода унисекс

2×
Montale Sandflowers парфюмна вода унисекс
Montale Sandflowers парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 25%
100 мл.
133,00лв.

Код: MNT1518 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 13.04.2021 г.
Еконт
още утре вторник 13.04.2021 г.

Описание Montale Sandflowers
Състав

Montale Sandflowers е дървесно ароматично ухание за жени и мъже с изразителни морски акорди. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага свеж аромат, напомнящ лятна почивка на море. Парфюмната вода Sandflowers, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Sandflowers представя аромата на океана, допълнен от спокойната прохлада на шишарки на хвойна в базата, изградена от сандалово дърво и дъбов лишей (oakmoss). Цялостната ароматна композиция създава представа за слънчево сияние и пътуване на Изток. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Sandflowers е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Sandflowers предлага изразителен и силно автентичен аромат на море с прекрасни пориви на хвойна. Сякаш наистина се намирате на няколко метра от вълните на океана и вдишвате аромата на солената вода, слънцето и близката хвойнова горичка.  Завършекът принадлежи на мекотата на сандалово дърво, което ни напомня ориенталско вдъхновение. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който моментално ще пренесе своя притежател на прекрасна, слънчева почивка на море, някъде далеч на Изток.

Парфюмната вода Montale Sandflowers, благодарение на прекрасния нюанс на сандалово дърво, е подходяща за зимните месеци, но морският й оттенък предразполага за носене през цялата година. Това е идеален дневен и вечерен парфюм, който винаги надеждно ще приповдигне настроението на своя притежател. Montale Sandflowers завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат морски аромати, особено в творчески композиции с дървесни тонове. Тази парфюмна вода трябва да опита всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Sandflowers е подчертана от приятен леко сребрист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Sandflowers – аромат на лятна почивка на море.

Състав

композиция
морски нотки, мъх, хвойна, сандалово дърво
Вид аромат
Ароматни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Sandflowers2