Montale Roses Musk парфюмна вода за жени

21×
Montale Roses Musk парфюмна вода за жени
Montale Roses Musk парфюмна вода за жени
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 43%
100 мл.
123,00лв.

Код: MNT1561 | В наличност

Опаковката на продукта може да е различна от тази, показана на изображението.

Този аромат се предлага в дизайни с различни цветове - виж. снимките и видеата.

1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Montale Roses Musk
Състав

Парфюмната вода Montale Roses Musk ще спечели завинаги жените, които обожават цветни аромати в съчетание с чувствения аромат на мускус. Ще се хареса на всяка дама, която умее да оцени истинското качество и обича магията на нишовите парфюми.

  • цветно-мускусен дамски аромат
  • създадена от висококачествени натурални съставки
  • подходяща за носене през цялата година, за през деня и за вечер

Съставки на аромата
Семплата и проста ароматна композиция на парфюмната вода Montale Roses Musk представя най-чистите акорди на роза, хармонизирани с рядък мускус и подчертани от докосването на жасмин. Като цяло ароматът Montale Roses Musk е искрящо елегантен.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Roses Musk е сътворена от естествени съставки във високи концентрации, които осигуряват дълготрайност на аромата.

Състав

композиция
мускус, жасмин, роза
Вид аромат
Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Roses Musk21