Montale Ristretto Intense Café парфюмен екстракт унисекс

Montale Ristretto Intense Café парфюмен екстракт унисекс
Montale Ristretto Intense Café парфюмен екстракт унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
237,00лв.

Код: MNT04822 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Montale Ristretto Intense Café
Състав

Подгответе се за много въпроси. Унисекс парфюмът Montale Ristretto Intense Café гарантира, че хората около вас постоянно ще ви питат на какво ухаете. Изтънчената му ароматна композиция ще завърти главите на минаващите покрай вас.

  • ориенталски аромат
  • сладък аромат
  • за всички, които не се страхуват да излязат от тълпата
  • за обичайно носене, но и за специални поводи
  • предимно при хладно време

Състав

композиция
турска роза, печено кафе на зърна, кехлибар, дървесни тонове, карамел, ванилия, бял мускус
Вид аромат
Ориенталски, гурме

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Ristretto Intense Café