Montale Red Vetiver

парфюмна вода за мъже 100 мл.

1×
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
Montale Red Vetiver парфюмна вода за мъже 100 мл.
pdZoYldO01g
Безплатна доставка
100 мл.
194,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1541 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък, 21.02.2019 г.
Montale Red Vetiver
100 мл. | 194,00лв.

Информация за парфюма Montale Red Vetiver

Montale Red Vetyver е ориенталски дървесен аромат за мъже с изразителен акорд на ветивер. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага уникално съчетание на контрастите в необичайна интерпретация на класическия ингредиент - ветивер. Парфюмната вода Red Vetyver, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Уникалната парфюмна вода Montale Red Vetyver е изградена на удивителния контраст на люти подправки и прохладна зелена свежест на ветивер. Оригиналната употреба на ветивера, който контрастира с черния пипер, заедно с дървесни тонове и непрестанна вълна пачули в огъня на подправки, превръща аромата Red Vetyver в истинско приключение, особено за любителите на ветивер и подправки. Ароматната композиция се състои от акордите на хаитянски ветивер, кедър от мароканските планини Атлас, пачули, грейпфрут, пипер и перуански балсам.

Montale Red Vetyver е истинско съкровище от работилницата на Пиер Монтел. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил напълно оригинален парфюм, който е дори опасно пристрастяващ. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Red Vetyver е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Red Vetyver е подходяща за ден и вечер през цялата година. Завинаги ще привлече любителите на аромата на ветивер и подправки, особено в напълно иновативен вид. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Red Vetyver е подчертана от атрактивния тъмночервен цвят със златни орнаменти, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона.. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Red Vetyver – аромат на възхитителен контраст, предлагащ иновативна концепция на аромата ветивер с подправки.

Състав

база
ветивер, грейпфрут, кедър, пачули, перуански балсам
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Red Vetiver

Добавяне на ново мнение

5.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление