Montale Patchouli Leaves

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Patchouli Leaves парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
173,00лв.

Код: MNT1627 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
понеделник, 25.02.2019 г.
Montale Patchouli Leaves
100 мл. | 173,00лв.

Информация за парфюма Montale Patchouli Leaves

Montale Patchouli Leaves е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителен акорд на пачули. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага очарователна, грееща, нежна, успокояваща и луксозна концепция на аромата пачули. Парфюмната вода Patchouli Leaves, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Patchouli Leaves е създадена от акордите на ванилия, кехлибар, лабданум и естествено пачули. Красивите листенца на пачули, зрели две години в дъбови бъчви, се спояват с ванилия, придаваща топлота, лабданум - комплексност и дълбочина, а останалите акорди в цялостен аромат, майсторски и успешно комбинират доминантния аромат на пачули с оттенъците на кехлибар, балсам и греещи подправки. Резултатът е аромат, който без свян може да се означи като най-знаменитата разработка на темата пачули въобще.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил чувствен аромат на мечтите, едновременно енергично забележителен и изключително приятен за носене. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Patchouli Leaves е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Patchouli Leaves е аромат, който трае наистина необичайно дълго.

Парфюмната вода Montale Patchouli Leaves е подходяща през цялата годината, за ден и вечер. Нейният греещ аромат ще се изрази най-вече в по-хладните месеци. Patchouli Leaves ще привлече предимно жените и мъжете, които обичат аромата на пачули, особено в комбинация с ванилия и балсамови докосвания. Трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество, съчетано с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Patchouli Leaves е подчертана от атрактивен лъскав сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Patchouli Leaves – майсторска ода за завладяващия аромат на пачули.

Състав

композиция
ванилия, кехлибар, лабданум, мускус, пачули
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Patchouli Leaves

Добавяне на ново мнение

Досега никой не е оценявал този продукт, бъдете първи!