Montale Musk To Musk

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
173,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1511 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 25.09.2018 г.
Montale Musk To Musk
100 мл. | 173,00лв.

Информация за парфюма Montale Musk To Musk

Montale Musk To Musk е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на агарово дърво и мускус. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага чувствено съчетание на ценни дървета и мускус. Парфюмната вода Musk To Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Musk To Musk е, както названието подсказва, ода за нейния главен компонент - чувствения мускус, една от най-незаменимите парфюмерийни суровини. Пиер Монтел особено се е постарал да създаде великолепно и донякъде загадъчно ухание, настроено от тоновете на любимото му агарово дърво, индийско орехче и други акорди. Мускус, кехлибар, индийско орехче, агарово дърво, тиково дърво и други дървесни тонове заедно създават ароматна композиция, която се характеризира с висока чувственост и едновременно ориенталски разкош. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Musk To Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Musk To Musk дава наистина голямо пространство на мускуса, който обаче никак не въздейства животински, а благодарение на останалите компоненти, той по-скоро въздейства нежно, почти като крем. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, възпяващ мускуса, който освен с чувственост е характерен с определена романтична нотка.

Изненадващо всестранната парфюмна вода Musk To Musk е подходяща за цялата година, като най-вече ще оцените нейния греещ аромат през хладните месеци. Това е парфюм, подходящ както за ден, така и за вечер, когато най-вече изтъква неговата същност, събуждаща чувственост у притежателя му.  Montale Musk To Musk завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат чувствени мускусни аромати, особено в ориенталски композиции. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Musk To Musk е подчертана от фин метално светъл цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Musk To Musk – ориенталска ода на чувствения мускус.

Състав

композиция
агарово дърво, дървесни тонове, индийско орехче, кехлибар, мускус, тиково дърво
Вид аромат
Дървесни, Ориенталски

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu