Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс

2×
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс
Montale Musk To Musk парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1511 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Montale Musk To Musk
Състав

Montale Musk To Musk е ориенталски дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на агарово дърво и мускус. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага чувствено съчетание на ценни дървета и мускус. Парфюмната вода Musk To Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Musk To Musk е, както названието подсказва, ода за нейния главен компонент - чувствения мускус, една от най-незаменимите парфюмерийни суровини. Пиер Монтел особено се е постарал да създаде великолепно и донякъде загадъчно ухание, настроено от тоновете на любимото му агарово дърво, индийско орехче и други акорди. Мускус, кехлибар, индийско орехче, агарово дърво, тиково дърво и други дървесни тонове заедно създават ароматна композиция, която се характеризира с висока чувственост и едновременно ориенталски разкош. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Musk To Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Musk To Musk дава наистина голямо пространство на мускуса, който обаче никак не въздейства животински, а благодарение на останалите компоненти, той по-скоро въздейства нежно, почти като крем. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, възпяващ мускуса, който освен с чувственост е характерен с определена романтична нотка.

Изненадващо всестранната парфюмна вода Musk To Musk е подходяща за цялата година, като най-вече ще оцените нейния греещ аромат през хладните месеци. Това е парфюм, подходящ както за ден, така и за вечер, когато най-вече изтъква неговата същност, събуждаща чувственост у притежателя му.  Montale Musk To Musk завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат чувствени мускусни аромати, особено в ориенталски композиции. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Musk To Musk е подчертана от фин метално светъл цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Musk To Musk – ориенталска ода на чувствения мускус.

Състав

композиция
мускус, индийско орехче, кехлибар, тиково дърво, агарово дърво, дървесни тонове
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Musk To Musk2