Montale Mukhallat парфюмна вода унисекс

2×
Montale Mukhallat парфюмна вода унисекс
Montale Mukhallat парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 26%
100 мл.
160,00лв.

Код: MNT1510 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Montale Mukhallat
Състав

Montale Mukhallat е ориенталски сладък плодов аромат за жени и мъже с изразителен акорд на ванилия. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага нежна хармония на приятно сладки аромати. Парфюмната вода Mukhallat, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Mukhallat е гурме ориенталски аромат пар екселанс. Нежната хармония на диви ягоди и сладки бадеми се споява с балсам от Перу и мадагаскарска ванилия в композиция, която е нежно забулена от светъл мускус. Главна роля играе избраното трио от деликатни ягоди, леко пудрени бадеми и приятно сладка ванилия. Мускусът и балсамът на фона придават на Montale Mukhallat чувственост и подчертават ориенталския оттенък. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Mukhallat е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Mukhallat е забележителен гурме аромат със сладък плодов и греещ характер. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал очарователно игрив и истински неустоим парфюм. Парфюмната вода Montale Mukhallat е подходяща предимно през деня. Предизвиква усмивка на лицето на своя притежател и обкръжаващите го, а през хладните месеци донася допълнителна приятелска топлина.

Парфюмната вода Montale Mukhallat завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат сладки гурме аромати, особено в ориенталски композиции. Тази парфюмна вода трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Mukhallat е подчертана от изразителен чист бял цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Mukhallat – ягоди, бадеми и ванилия в неустоимо ориенталско съчетание.

Състав

композиция
мускус, бадеми, ягода, ванилия, перуански балсам
Вид аромат
Ориенталски

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Mukhallat2