MontaleJasmin Full парфюмна вода унисекс

7×
Montale Jasmin Full парфюмна вода унисекс
Montale Jasmin Full парфюмна вода унисекс
100 мл.
179,00лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: MNT1508
1
СПИДИ
понеделник 13.12.2021 г.
Лично получаване
петък 10.12.2021 г.

Montale Jasmin Full е цветен аромат за жени и мъже, базиран на бели цветя. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага приятно опияняващ цветен аромат. Парфюмната вода Jasmin Full, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Jasmin Full представя вечното съчетание на бели цветя, символизиращо ухаещите арабски нощи. Портокалов цвят, жасмин и орлови нокти се смесват в интензивен аромат, характеризиращ се с красиво упояване и мистериозност.  Сладък, наркотичен и леко животински жасмин, нектарен, леко плодово-меден аромат на орлови нокти и свежа нотка на цитрусови плодове, придавана от портокаловия цвят. Това заедно създава на пръв поглед минималистична, но при това със сигурност неотегчителна семпла композиция. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Jasmin Full е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Jasmin Full е неустоимо деликатен, леко сладък цветен аромат с изненадващо свежа нотка на цитрусови плодове. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм със семпла композиция, който при това предлага висока степен мистериозност и изненадващо опияняващия чар на Ориента.

Montale Jasmin Full, разкошен парфюм в чест на белите цветя, подходящ през цялата година, но най-ярко ще засияе през пролетните месеци, когато неговият аромат съвършено се съчетава с пробуждащата и разцъфтяваща природа. Jasmin Full е идеален дневен парфюм, но въпреки своята минималистична композиция, той е достатъчно характерен, за да помогне на своя притежател да очарова обкръжението и при специални вечерни поводи. Прекрасният аромат, с изражение на ванилия завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на тази специална орхидея, придаваща вкус на цветната композиция. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Jasmin Full е подчертана от красивия метално светъл цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Jasmin Full – опияняващ цветен аромат на арабските нощи.

Състав

композиция
орлови нокти, портокалов цвят, жасмин
Вид аромат
Цветни

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.