Montale Intense Tiare парфюмна вода унисекс

4×
Montale Intense Tiare парфюмна вода унисекс
Montale Intense Tiare парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 12%
100 мл.
156,00лв.

Код: MNT1630 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
петък 16.04.2021 г.
Еконт
петък 16.04.2021 г.

Описание Montale Intense Tiare
Състав

Montale Intense Tiare е ориенталски цветен аромат за жени и мъже с изразителен акорд на таитянската гардения. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага завладяващ аромат, съчетаващ изключителната гардения от Таити с кокос, ванилия и други майсторски композирани акорди. Парфюмната вода Intense Tiare, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Intense Tiare е изградена около централния акорд на специалната таитянска гардения (Tiaré flower), с нейния невероятно привлекателен аромат. От това естествено бижу на тропическия остров Таити местните жители плетат традиционни цветни венци за посетителите на острова, които след това им подаряват в знак на сърдечно посрещане. Безсмъртната таитянска гардения е съпроводена в парфюмната вода Intense Tiare от тоновете на кокос, роза, жасмин, иланг-иланг и ванилия. Резултатът е богат и хармоничен аромат, който ви кани да посетите красивия тропически остров в Тихия океан.

Цялостният аромат на Montale Intense Tiare, хармонично съчетаващ доминиращия оттенък на бели цветя със сладките аспекти на кокос и ванилия и великолепните тропически и други флорални нотки, е абсолютно удивителен и завладяващ. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал парфюмна вода, която без свян може да се нарече истинската кралица на всички аромати на гарденията. Intense Tiare, перфектно отговаря на наименованието си („интензивна таитянски гардения“), и представлява чист, опияняващ екстаз във флаконче.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Intense Tiare е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Montale Intense Tiare е подходяща за цялата година, за ден и вечер. Най-добре се изразява през летните дни, но този удивителен аромат на необикновената парфюмна вода, винаги ще отнесе своя притежател на тропическия остров. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат интензивни бели цветни аромати, особено с изключителната таитянска гардения в главната роля. Montale Intense Tiare трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Intense Tiare е подчертана от атрактивен лъскав сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Intense Tiare – завладяващ аромат на таитянска гардения, кокос и ванилия в богата и хармонична композиция.

Състав

композиция
кокос, жасмин, роза, таитянска гардения, иланг-иланг, ванилия
Вид аромат
Ориенталски, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Intense Tiare4