MontaleIntense Pepper парфюмна вода унисекс

7×
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
239,00лв.

Спестете 45%
100 мл.
130,00лв.

Код: MNT1652 | В наличност
1
СПИДИ
още утре вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 19.10.2021 г.

Описание Montale Intense Pepper
Състав

Подправете живота си с щипка ароматен пипер. Унисекс парфюмната вода Montale Intense Pepper крие черен и розов пипер в комбинация с нежни, цветни нотки и луксозен уд – рядък аромат, добит от агарово дърво.

  • интензивно, пикантно ухание с пипер в главната роля
  • унисекс аромат – идеален за мъже и жени
  • в лек алуминиев флакон

Съставки на аромата
Уводът на ароматната композиция е под знака на черен и розов пипер, допълнени с освежаващи нотки на сицилиански лимон. В сърцето на ароматната композиция главна роля играят цветните нотки. Основата на аромата, която остава върху кожата най-дълго, принадлежи на агарово дърво, бял мускус, амбра и топъл кедър.

История на аромата
Унисекс парфюмната вода Montale Intense Pepper чудесно подхожда както на жени, така и на мъже. Зад нейната ароматна композиция стои Пиер Монтал (Pierre Montale), който успява да комбинира перфектно пипер от Перу и Мадагаскар, луксозен уд или агарово дърво от Малайзия и нежни цветя.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, черен пипер, сицилиански лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
цветни нотки
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
бял мускус, кедър, кехлибар, агарово дърво
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Intense Pepper6