Montale Intense Pepper

парфюмна вода унисекс 100 мл.

3×
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
239,00лв.
Отстъпка 22%
100 мл.
187,00лв.

Код: MNT1652 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
Montale Intense Pepper
100 мл. | 187,00лв.

Информация за парфюма Montale Intense Pepper

Intense Pepper е ориенталски аромат с подправки за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Intense Pepper, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Intense Pepper представя свежо, пикантно съчетание на два вида пипер с цитрусови плодове.

Интензивната парфюмна вода Montale Intense Pepper изтъква ароматите на черния пипер и розовия пипер във впечатляваща пикантна композиция с изразителна роля на свежите цитрусови плодове и луксозно богатство на ценни дървета. Ароматът Intense Pepper се отваря в увода от акордите на сицилиански лимон, черен и розов пипер, в сърцето ухаят цветни тонове, а базата е създадена от тоновете на агарово дърво, кедрово дърво, кехлибар, дъбов лишей (oakmoss) и светъл мускус.

Вълнуващата експлозия на перуански розов пипер и черен пипер от Мадагаскар, разкрива красиво цветно сърце, а ароматът Montale Intense Pepper оставя в завършека си една силна, богата следа от луксозно малайско агарово дърво, чувствено кедрово дърво и скъпоценен кехлибар. Цялостният аромат, впечатляващо съчетаващ свежи оттенъци на подправки и цитрусови плодове с аспектите на дървесини и мускус, е интензивен, богат, свеж и не му липсва значителна доза чувственост.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил следващ изключителен парфюм, който заслужава вниманието и на най-взискателните експерти. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Intense Pepper е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Парфюмната вода Montale Intense Pepper е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат интензивни ориенталски аромати с подправки, особено тези с изразителна роля на пипер и свежест на цитрусови плодове. Intense Pepper трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят със своя парфюм да се унасят в обонятелни пътешествия.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Intense Pepper е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Intense Pepper – интензивен, богат, пикантен и свеж ориенталски аромат с подправки, два вида пипер и лимон в главните роли.

Състав

база
агарово дърво, бял мускус, кедър, кехлибар
глава
розов пипер, сицилиански лимон, черен пипер
сърце
цветни нотки
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Intense Pepper

Добавяне на ново мнение

5.0
3 оценка
2
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление