Montale Intense Pepper

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Intense Pepper парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
186,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1652 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък, 26.10.2018 г.
Montale Intense Pepper
100 мл. | 186,00лв.

Информация за парфюма Montale Intense Pepper

Intense Pepper е ориенталски аромат с подправки за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Intense Pepper, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Intense Pepper представя свежо, пикантно съчетание на два вида пипер с цитрусови плодове.

Интензивната парфюмна вода Montale Intense Pepper изтъква ароматите на черния пипер и розовия пипер във впечатляваща пикантна композиция с изразителна роля на свежите цитрусови плодове и луксозно богатство на ценни дървета. Ароматът Intense Pepper се отваря в увода от акордите на сицилиански лимон, черен и розов пипер, в сърцето ухаят цветни тонове, а базата е създадена от тоновете на агарово дърво, кедрово дърво, кехлибар, дъбов лишей (oakmoss) и светъл мускус.

Вълнуващата експлозия на перуански розов пипер и черен пипер от Мадагаскар, разкрива красиво цветно сърце, а ароматът Montale Intense Pepper оставя в завършека си една силна, богата следа от луксозно малайско агарово дърво, чувствено кедрово дърво и скъпоценен кехлибар. Цялостният аромат, впечатляващо съчетаващ свежи оттенъци на подправки и цитрусови плодове с аспектите на дървесини и мускус, е интензивен, богат, свеж и не му липсва значителна доза чувственост.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил следващ изключителен парфюм, който заслужава вниманието и на най-взискателните експерти. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Intense Pepper е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Парфюмната вода Montale Intense Pepper е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат интензивни ориенталски аромати с подправки, особено тези с изразителна роля на пипер и свежест на цитрусови плодове. Intense Pepper трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят със своя парфюм да се унасят в обонятелни пътешествия.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Intense Pepper е подчертана от лъскав златист цвят, преливащ в черен, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Intense Pepper – интензивен, богат, пикантен и свеж ориенталски аромат с подправки, два вида пипер и лимон в главните роли.

Състав

база
агарово дърво, бял мускус, кедър, кехлибар
глава
розов пипер, сицилиански лимон, черен пипер
сърце
цветни нотки
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.