MontaleFull Incense парфюмна вода унисекс

2×
Montale Full Incense парфюмна вода унисекс
Montale Full Incense парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
166,00лв.

Спестете 11%
50 мл.
147,00лв.

Код: MNT1898 | в наличност повече от 5 бр.
1
СПИДИ
понеделник 25.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 25.10.2021 г.

Описание Montale Full Incense
Състав

Montale Full Incense е балсамов аромат за мъже и жени. Тази парфюмна вода от френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага величествено изразителен смолист аромат, изграден около централния акорд на тамяна. Парфюмната вода Full Incense, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Full Incense е създадена от акордите на лабданум, смола елеми, пачули, кедър и естествено тамян. Сомалийският тамян с привлекателни смолисти тонове, хармонично се съчетава с кедрово дърво и листенца на пачули. Дървесни, сухи, димни нотки завършват цялостния аромат, съчетаващ доминиращия балсамов аспект с димния, дървесния и греещия пикантен оттенъци. Full Incense може най-добре да се характеризира като прекрасен чист аромат на тамян - както всъщност подсказва названието на тази изключително успешна парфюмна вода на марката Montale.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал абсолютно привлекателен балсамов аромат, свещена песен за сомалийския тамян. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Full Incense е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Парфюмната вода Montale Full Incense е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Най-добре се откроява през по-хладните дни. Ще привлече предимно жените и мъжете, които обичат аромата на тамян, особено в много интензивна и автентична форма. Трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество, съчетано с оригиналност. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Full Incense е подчертана от атрактивен лъскав тъмнокафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Full Incense – димен, греещ и прекрасно автентичен аромат на тамян.

Пълен списък на съставките

ALCOHOL DENAT, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, EUGENOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, GERANIOL, LINALOOL, CITRAL Производителят носи отговорност за съставките на продукта. Препоръчваме да проверите списъка със съставките на продукта директно върху опаковката поради възможни промени.
Пълен текст

Състав

композиция
лабданум, тамян, кедър, елеми, пачули
Вид аромат
Ориенталски, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Full Incense1