MontaleFougeres Marine парфюмна вода унисекс

Montale Fougeres Marine парфюмна вода унисекс
Montale Fougeres Marine парфюмна вода унисекс
100 мл.
179,00лв.

Код: MNT1502 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 19.10.2021 г.

Описание Montale Fougeres Marine
Състав

Montale Fougeres Marine е ароматично акватично ухание за жени и мъже с изразителен морски акорд. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага автентичен аромат на море с оригинални полутонове на мъх. Парфюмната вода Fougeres Marine, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Fougeres Marine представлява хармония на папрат на база от свежи морски тонове и хладен мускус. Мускус, лавандула, пачули, морски тонове, мъх и здравец се съчетават в силно свежа композиция, в която ароматичният акорд, осигурен от лавандула и здравец, придава класическа елегантност, мускусът - чувственост, мъхът - дълбочина, а пачули изненадващ намек на топлота.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил уникален парфюм, в който доминиращите морски и ароматични аспекти, оригинално и при това хармонично се спояват с контрастните тонове. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Fougeres Marine е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Fougeres Marine буквално успява да пресъздаде присъствието на морето, слънцето, лятото и плажа.  Подходяща е предимно за летния сезон като дневен парфюм, но през всички сезони на годината и по всяко време ще ви обгърне в прекрасна, комфортна атмосфера. Montale Fougeres Marine завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат летни морски аромати, особено в оригинална композиция. Трябва да се опита от всички, който ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Fougeres Marine е подчертана от атрактивен метално сребрист цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Fougeres Marine – аромат на лятото.

Състав

композиция
лавандула, мускус, мъх, морски нотки, пачули
Вид аромат
Ароматни, Водни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Fougeres Marine