MontaleChypré Fruité парфюмна вода унисекс

Montale Chypré Fruité парфюмна вода унисекс
Montale Chypré Fruité парфюмна вода унисекс
Промоции
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
179,00лв.

Спестете 16%
100 мл.
149,40лв.

Повече от 5 бр. са в наличност | Код: MNT1497
1
Еконт
вторник 7.12.2021 г.
Лично получаване
вторник 7.12.2021 г.

Montale Chypré Fruité е плодов шипров (Chypré) аромат за жени и мъже. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага изумително чувствен аромат, кипящ от живот. Парфюмната вода Chypré Fruité, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Chypré Fruité представя плодовете във възможно най-чувствената реализация. Тропическите плодове, в съчетание с тоновете на роза, мускус, жасмин, пачули, бергамот и мъх, създават съчетание, пълно с прелъстителност и оптимизъм. Композицията Montale Chypré Fruité пулсира с ритъма на живота и при това показва елегантност. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Chypré Fruité е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Chypré Fruité е сред най-успешните шипрови аромати с изразителен плодов дъх. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който е едновременно чувствен, кипи от живот, елегантност и изтънченост.

Montale Chypré Fruité, великолепна тропическа смес, с дълбока нотка елегантност на розата и благодарение на своята „лъчезарност“ е подходяща предимно през топлите месеци като идеален летен парфюм. Тази парфюмна вода е подходяща като дневен парфюм и ще дари своя притежател с усмивка, която позитивно ще настрои обкръжаващите. Този изключително успешен „секси“ и едновременно елегантен аромат, завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат шипрови аромати в предимно плодови композиции, особено с отпечатъка на оригиналност. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност.

Освен с вълшебните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Chypré Fruité е подчертана от атрактивен лъскав светъл цвят, , а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Chypré Fruité – оптимистичен аромат, който ще превърне всеки ден в летен.

Състав

композиция
бергамот, тропични плодове, пачули, мускус, жасмин, мъх, роза
Вид аромат
Плодови, Шипрови

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.