MontaleCandy Rose парфюмна вода за жени

6×
Montale Candy Rose парфюмна вода за жени
Montale Candy Rose парфюмна вода за жени
100 мл.
198,00лв.

Код: MNT1472 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 25.10.2021 г.
Лично получаване
понеделник 25.10.2021 г.

Описание Montale Candy Rose
Състав

Montale Candy Rose е плодово цветен аромат за жени, пълен едновременно със свежест и сладост. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага богатството на екзотични плодове в комбинация с популярната роза. Парфюмната вода Candy Rose, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Candy Rose представя копнеещи червени плодове, личи и сочен червен (понякога наричан също кървав) портокал, деликатно обвити от чувствеността на рози, момини сълзи и пачули в сладката база от светъл мускус и ванилия. Богатата ароматна композиция, в която не липсва също мандарина, касис, малина и портокалов цвят, е сочен коктейл, който в увода на аромата буквално танцува върху кожата. Следва нежна, прекрасна цветна смесица в чувствената база, леко грееща благодарение на ванилията в уникално съчетание с мускуса и портокаловия цвят.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е създал съвършен парфюм за модерната жена. Оптимистичното богатство на сладките екзотични плодове в комбинация с царицата на цветята - розата, придава на Candy Rose дори невероятно приятелски и универсален характер. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Candy Rose е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Candy Rose, благодарение на своята универсалност е подходяща през цялата година, но най-добре се откроява през топлите месеци. Това е идеален дневен парфюм.  Montale Candy Rose завинаги ще привлече жените, които обичат богати плодови аромати в оригинални композиции. Трябва да се опита от жените, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Candy Rose е подчертана от блестящия метален розов цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Candy Rose – прекрасна роза в кошница, препълнена със сочни плодове.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина, малина, личи, касис
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза, жасмин, роза, пачули
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
портокалов цвят, ванилия, мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Candy Rose6