MontaleBlue Amber парфюмна вода унисекс

Montale Blue Amber парфюмна вода унисекс
Montale Blue Amber парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 29%
100 мл.
155,00лв.

Код: MNT1631 | в наличност повече от 3 бр.
1
Подарък за вас
Безплатна доставка с покупката ви над 50 лв.
СПИДИ
сряда 29.09.2021 г.
Лично получаване
сряда 29.09.2021 г.

Описание Montale Blue Amber
Състав

Montale Blue Amber е ориенталски аромат с подправки за жени и мъже, с изразителен акорд на кехлибар. Тази парфюмна вода от френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага ароматично ухание, изградено около централния акорд на кехлибара, привлекателно придружен от изразителната ванилия. Парфюмната вода Blue Amber, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Blue Amber е създадена от акордите на италиански бергамот, здравец, пачули, ветивер, кориандър и разбира се кехлибар и ванилия. Свежото и динамично отваряне се развива леко от подправките и сладникавото екзотично пачули, цялостният аромат привлекателно съчетава ароматизиращите оттенъците на доминиращия кехлибар и ванилията със свежите подправки, а завършека кулминира в изтънчената и чувствена база от кехлибар и ванилия.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил необятно дълготраен аромат, който ще обгърне своя притежател в пленителната ориенталска атмосфера. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Blue Amber е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Парфюмната вода Montale Blue Amber е подходяща за цялата година, като дневен и вечерен парфюм. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ориенталски аромати с подправки, особено с изразителни акорди на кехлибар и ванилия. Blue Amber трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Blue Amber е подчертана от атрактивен лъскав тъмносин цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Blue Amber – аромат на кехлибар и ванилия в съвършено уравновесена ориенталска композиция с подправки.

Състав

композиция
пачули, ванилия, кориандър, кехлибар, ветивер, бергамот
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Blue Amber