Montale Black Musk

парфюмна вода унисекс 100 мл.

1×
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Black Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
193,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1624 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 23.01.2019 г.
Montale Black Musk
100 мл. | 193,00лв.

Информация за парфюма Montale Black Musk

Montale Black Musk е ориенталски аромат с подправки за жени и мъже с изразителен акорд на мускус. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага непреодолима хармония на мускуса, кожата и подправките. Парфюмната вода Black Musk както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Black Musk е създадена от акордите на черен пипер, индийско орехче, тиково дърво, кожа, сандалово дърво, пачули, мускус и кехлибар. Цялостният аромат майсторски съчетава доминантния свеж оттенък на подправките с аспектите на дървесина, мускус и кожа и привлекателните акорди на балсама. Резултатът е аромат едновременно хармоничен и леко атрактивно тъмен, чувствен и елегантен. Както самият създател казва, Black Musk е парфюмна вода с непреодолима хармония, съвършена за истински „принцове на елегантност“.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е създал аромат с наистина доста необикновена упоритост. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Black Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Парфюмната вода Montale Black Musk е подходяща за ежедневно носене, през деня и вечерта. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат ориенталски аромати с подправки, особено с изразителни акорди на мускус и кожа. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество в комбинация с оригиналност. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Black Musk е подчертана от атрактивен светъл сребърен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Black Musk – елегантен аромат на мускус, кожа и подправки в непреодолима хармонична ориенталска композиция.

Състав

композиция
индийско орехче, кехлибар, кожа, мускус, пачули, сандалово дърво, тиково дърво, черен пипер
Вид аромат
Ориенталски, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Black Musk

Добавяне на ново мнение

5.0
1 оценка
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление