MontaleBlack Aoud парфюмна вода за мъже

8×
Montale Black Aoud парфюмна вода за мъже
Montale Black Aoud парфюмна вода за мъже
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 41%
100 мл.
129,00лв.

Код: MNT1555 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 26.10.2021 г.
Лично получаване
вторник 26.10.2021 г.

Описание Montale Black Aoud
Състав

Първият аромат на марката Montale, парфюмната вода Montale Black Aoud акцентира сложния тъмен аромат на уд или агарово дърво.

  • топъл, животински аромат
  • агарово дърво в ориенталска комбинация с роза и пачули
  • ярък, силен и дълготраен

Съставки на аромата
Култовият аромат на парфюмерийната къща Montale използва висококачественото агарово дърво от Камбоджа така, че да се проявят всички страни на сложния му аромат. Внимателно го подчертава с традиционния арабски акорд на пачули, бял мускус и роза и така го превръща в аромат на приключение в тайнствения Ориент. Интензивната, тъмна и животинска парфюмна вода Black Oud ще ви заведе в дълбоката нощ на изпръхнал пустинен пейзаж.

История на аромата
Black Aoud е първият аромат на марката Montale, представен през 1993 г., с която Пиер Монтал се прочува като парфюмерист, които умее да съчетае съвременното изкуство на западната парфюмерия с богатата традиция на арабския свят. Резултатът е плътен, тъмен аромат, който оставя следа в мислите на всеки, който се срещне с него.

Състав

композиция
лабданум, мандарина, мускус, роза, пачули, агарово дърво
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Black Aoud8