MontaleBlack Aoud Black Aoud Intense парфюмна вода унисекс

Montale Black Aoud Black Aoud Intense парфюмна вода унисекс
Montale Black Aoud Black Aoud Intense парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
299,00лв.

Спестете 24%
100 мл.
226,00лв.

Код: MNT2887 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
още утре вторник 19.10.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 19.10.2021 г.

Описание Montale Black Aoud Black Aoud Intense
Състав

На среща, на вечеря или на купон с приятели? Унисекс парфюмната вода Montale Black Aoud Black Aoud Intense е страхотен избор винаги, когато искате да заблестите. Открийте и вие аромата, който съвършено ще допълни уникалната ви харизма.

  • дървесен аромат
  • аромат, подходящ за всекидневно носене
  • унисекс – за мъже и за жени

Състав

композиция
oud, мандарина, мускус, Листа от роза, пачули
Вид аромат
Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Black Aoud Black Aoud Intense