Montale Aromatic Lime парфюмна вода унисекс

Montale Aromatic Lime парфюмна вода унисекс
Montale Aromatic Lime парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
219,00лв.

Спестете 26%
100 мл.
160,00лв.

Код: MNT1495 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание Montale Aromatic Lime
Състав

Montale Aromatic Lime ароматично ухание на цитрусови плодове за жени и мъже, пълно със свежест. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, отдава почит на цитрусовите плодове в оригинална композиция със своята некомплицирана свежест. Парфюмната вода Aromatic Lime, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Парфюмната вода Aromatic Lime представя силата на зеления лимон в съчетание с богатството от аромати на други цитрусови плодове в композиция, изградена около акордите на ветивера, сандаловото дърво и пачули. Доминиращите тонове на горчивия портокал, шафрана, галбанума и смирната заедно със зеления лимон, който най-много сияе в увода на аромата, създават коктейл, пълен с прекрасна свежест. Леко сладките тонове на дървесините и подправките в завършека доставят на Montale Aromatic Lime гладкост и спокойствие.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил свеж и оптимистичен парфюм, който в своята оригинална композиция предлага изключително приятелски и при това интересен аромат. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aromatic Lime е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Aromatic Lime, благодарение на своята умереност е подходяща през цялата година, но най-добре ще засияе през топлите месеци, когато предоставя приятно освежаване. Това е идеален дневен парфюм, но благодарение на оригиналните допълващи акорди е възможно удачно да се ползва и за официални вечерни поводи. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат свежи оптимистични аромати в оригинални композиции. Aromatic Lime трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aromatic Lime е подчертана от елегантния лъскав наситен черен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aromatic Lime – свеж аромат с оригинални ароматични елементи.

Състав

композиция
зелен лимон (лайм), горчив портокал, галбанум, сандалово дърво, шафран, пачули, ветивер
Вид аромат
Цитрусови, Ароматни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aromatic Lime