Montale Aoud Roses Petals парфюмна вода унисекс

2×
Montale Aoud Roses Petals парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Roses Petals парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1493 | Този продукт не е в наличност

Описание Montale Aoud Roses Petals
Състав

Montale Aoud Roses Petals e ориенталски цветно-дървесен аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Roses Petals, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Roses Petals, е дървото аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, създава в композицията на Montale Aoud Roses Petals съчетание с популярния аромат на розата.

Парфюмната вода Aoud Roses Petals представя свежестта на чаената роза, споена с аромата на здравец, ценни арабски дървета и естествено благородното дърво „oud”. Цялостната композиция Montale Aoud Roses Petals предлага блестящ аромат на рози и дървесини. Роза, гуаяково дърво, кехлибар, шафран, кедър, агарово дърво, здравец и тиково дърво се съчетават в прекрасен ориенталски аромат. Уводът принадлежи на фината роза, в последствие допълнена от дълбокия дървесен аромат, съпроводен от леко смолист полутон.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който представя следващо привлекателно съчетание на неговата най-любима суровина - дървото „oud” и също любимата царица на цветята - розата. В резултат сравнително семплата композиция е цялостна и много привлекателна.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Roses Petals е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Aoud Roses Petals, благодарение на своята свежест и едновременно дълбочина, е подходящa през цялата година, през деня и вечерта. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на розата с ориенталски акцент. Aoud Roses Petals трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Roses Petals е подчертана от матово златния цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Roses Petals – свежест на розата с дървесен ориенталски акцент.

Състав

композиция
агарово дърво, роза, кехлибар, гуаяк, шафран, тиково дърво, кедър
Вид аромат
Цветни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Roses Petals2