Montale Aoud Musk

парфюмна вода унисекс 100 мл.

3×
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
229,00лв.
Отстъпка 24%
100 мл.
175,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1623 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
четвъртък 25.04.2019 г.
Montale Aoud Musk
100 мл. | 175,00лв.

Информация за парфюма Montale Aoud Musk

Montale Aoud Musk е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителен акорд на дървото „oud”. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми е специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Musk е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Този наистина кралски ингредиент, означаван понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Aoud Musk се обявява заедно с любимия на марката мускус.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Musk е елегантна смесица от акорди на шафран, абаносово дърво, ветивер, кехлибар и разбира мускус и дърво „oud”. Богатството на мускуса сляга върху кожата като сладка омара и прикрива по-могъщото дърво „oud” в чувствена унесеност. Шафранът прави изразителни кожените аспекти на агаровото дърво, ветивера придава допир на дим, а кехлибарът - меко и леко пудрено усещане. Aoud Musk представлява дърво „oud” в прекрасен, възвишен вариант, припомнящ поглаждане на „укротен“ хищник, който гордо мърка, а ноктите му едва се издават.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил следващата изключително успешна и оригинална интерпретация на привлекателното дърво „oud”, която заслужава възхищение. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Aoud Musk е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на дървото „oud”, особено в съчетание c чувствения мускус. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Musk е подчертана от атрактивен лъскав златисто-кафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Musk – аромат на дървото „oud” и мускус в едновременно благородно елегантна и чувствена композиция.

Състав

композиция
абаносово дърво, агарово дърво, ветивер, кехлибар, мускус, шафран
Вид аромат
Дървесни, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Musk

Добавяне на ново мнение

5.0
3 оценка
2
1
интензивност
дизайн на флакона
общо впечатление
трайност на аромата