Montale Aoud Musk

парфюмна вода унисекс 100 мл.

3×
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Musk парфюмна вода унисекс 100 мл.
Безплатна доставка
229,00лв.

Спестете 26%
100 мл.
170,00лв.

Код: MNT1623 | Повече от 20 бр. са в наличност
1
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
петък 23.08.2019 г.
Montale Aoud Musk
100 мл. | 170,00лв.

Информация за парфюма Montale Aoud Musk

Montale Aoud Musk е ориенталски аромат за жени и мъже с изразителен акорд на дървото „oud”. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми е специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Musk, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Musk е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”, пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Този наистина кралски ингредиент, означаван понякога като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в Montale Aoud Musk се обявява заедно с любимия на марката мускус.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Musk е елегантна смесица от акорди на шафран, абаносово дърво, ветивер, кехлибар и разбира мускус и дърво „oud”. Богатството на мускуса сляга върху кожата като сладка омара и прикрива по-могъщото дърво „oud” в чувствена унесеност. Шафранът прави изразителни кожените аспекти на агаровото дърво, ветивера придава допир на дим, а кехлибарът - меко и леко пудрено усещане. Aoud Musk представлява дърво „oud” в прекрасен, възвишен вариант, припомнящ поглаждане на „укротен“ хищник, който гордо мърка, а ноктите му едва се издават.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил следващата изключително успешна и оригинална интерпретация на привлекателното дърво „oud”, която заслужава възхищение. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Musk е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Montale Aoud Musk е подходяща през цялата година, за ден и вечер. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат аромата на дървото „oud”, особено в съчетание c чувствения мускус. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Musk е подчертана от атрактивен лъскав златисто-кафяв цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Musk – аромат на дървото „oud” и мускус в едновременно благородно елегантна и чувствена композиция.

Състав

композиция
абаносово дърво, агарово дърво, ветивер, кехлибар, мускус, шафран
Вид аромат
Дървесни, Пикантни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Musk

Добавяне на ново мнение

5.0
3 оценка
2
1
дизайн на флакона
трайност на аромата
интензивност
общо впечатление