Montale Aoud Lime

парфюмна вода унисекс 100 мл.

Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
Montale Aoud Lime парфюмна вода унисекс 100 мл.
pdZoYldO01g
100 мл.
189,00лв.

Скрий продуктите със специални отстъпки
Код: MNT1466 | Повече от 20 бр. са в наличност
бр
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
вторник, 25.09.2018 г.
Montale Aoud Lime
100 мл. | 189,00лв.

Информация за парфюма Montale Aoud Lime

Montale Aoud Lime дървесно цветен аромат с подправки за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и розата. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Lime, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Lime е дървото аквилария, наречено орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Елегантната и екзотична парфюмна вода Aoud Lime е оригинална интерпретация на популярното съчетание на агаровото дърво с царицата на цветята - розата. Споени са заедно в богата и силна хармония. Този изключително успешен парфюм предлага много повече. Чувствеността и величието на изключително ценното дърво „oud” от планините на Пакистан в ароматната композиция на Montale Aoud Lime освежават и едновременно смекчават акордите на индийските рози и италианския ирис. Греещото заключение е комбинация на сандалово дърво и пачули с пикантното докосване на шафран. Цялостният аромат спира дъха, внушава благоговение и невероятна чувственост.

Aoud Lime е пленителна парфюмна вода, пълна с елегантност и екзотика, напълно подходяща за мъже и жени. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който разиграва най-доброто от дървото „oud” в изцяло пленителна и майсторски уравновесена композиция.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Lime е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на греещата си способност Aoud Lime е подходящ предимно за по-хладните месеци, за ден и вечер. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат типична ориенталска комбинация на аромата на дървото „oud” и розата в оригинална концепция. Aoud Lime трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Lime е подчертана от лъскавия наситен тъмен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Lime – чувственост и величие на дървото „oud” в елегантна, екзотична и истински гениална композиция.

Състав

композиция
агарово дърво, ирис, кехлибар, пачули, роза, сандалово дърво, шафран
Вид аромат
Дървесни, Пикантни

За марката Montale

                                                             Парфюми "Montale"

"Montale"- парфюм роден от любовта към вълшебните аромати и историята на Ориента. "Montale" е френска марка парфюми, специфична по-специално с  любовта си към Ориента, арабската култура и тяхната магическа история. Парфюми "Montale" представят на западния свят спиращи дъха ориенталски аромати. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на своя основател - Пиер Монтел, а всички аромати на тази оригинална марка са чудотворна хармония и любовен еликсир, принасящи щастие.

Марката "Montale" е създадена през 2003 г. в Париж, от Пиер Монтeл- един много загадъчен дизайнер, който прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрация, крале и кралици. Когато се завръща в Париж, той започва да създава оригинални парфюми за западния пазар, вдъхновени от опита му на изток. За своите благоуханни произведения, Пиер избира  естествените материали от най-високо качество във високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

За своите дамски, мъжки и унисекс парфюми, Пиер Монтел използва като основни компоненти типични арабски есенции, и особенно ценна дървесина. В тях откриваме кедър, сандалово или орлово дърво, познати като "oud", "agarwood", "aoud" (от арабски) "oudh". Особено важна роля в творбите на Пиер Монтел играе дървесината на т.нар. дърво- аквилер. Марката "Montale" въвежда на пазара първият аромат от серията, посветена на тази невероятна суровина със смолист аромат.Най-скъпото дърво на света в продължение на векове, изполавано за производството на тамян и за създаване (особено на арабски) парфюми. Орловото дърво е истинска кралска съставка по целия свят и по-специално на Изток, където е познат с ефекта си на силен афродизиак. Неслучайно, това дърво е наричано още "течно злато" или "дървото на боговете".

Първият парфюм на "Montale" бързо печели голяма популярност и положителни отзиви, не само от страна на потребителите, но и от професионалисти, и критици. Колекцията парфюми на марката е обширна ( на Пиер се приписват около сто аромата) и много сложна. От тъмните, емоционално заредени коктейли, през богати на вкус сладки нектари и аромати наподобяващи мириса на кожа, чак до оптимистични,кипящи от живот творения. Парфюми "Montale" предлагат възможността да се впуснете в една сложна траектория, където от всеки ъгъл можете да очаквате ново откритие и приключения. Всички от тях са разбира се с най-високо качество, но не само заради това са толкова популярни сред много видни личности и знаменитости.

Също толкова уникални, колкото самите аромати "Montale" , са и техните опаковки. Дизайнерската страница вдъхновява с обикновена, чиста елегантност и уникалност на флаконите и също така доставя своя практически аспект. Изработени са от алуминий, което осигурява перфектна защита и гарантира висока издръжливост. Материалът, от който са произведени флаконите ги прави и идеални за пътуване.

Изберете своя еликсир на любовта или магическо щастие, от колекцията парфюми на "Montale", с които си позволявате да бъдете омагьосани от магията и историята на Ориента.                        

 

 

Menu