Montale Aoud Leather парфюмна вода унисекс

1×
Montale Aoud Leather парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Leather парфюмна вода унисекс
100 мл.

Код: MNT1551 | Този продукт не е в наличност

Информация за парфюма Montale Aoud Leather
Състав

Montale Aoud Leather е греещ аромат с подправки за жени м мъже с изразителни акорди на дърво „oud” и кожа. Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, предлага очарователна нотка кожа пробляскваща сред благородните подправки. Парфюмната вода Aoud Leather, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Един от главните ароматни компоненти на парфюмната вода Aoud Leather е обичаното от Пиер Монтел дърво аквилария, наричано орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка, означавана понякога също като „течно злато“ или „дърво на боговете“, в композицията на Montale Aoud Leather се свързва с аромата на кожа и подправки.

Ароматната композиция на парфюмната вода Montale Aoud Leather съдържа акорди на пипер от Индия, кардамон от Гватемала, калабрийски бергамот, шафран, амбра и разбира се кожа и агарово дърво. Цялостната композиция на Montale Aoud Leather е много успешна интерпретация на интригуващото съчетание на аромата на кожата и агаровото дърво. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил пленителен парфюм, който създава на своя притежател преживяване, сравнимо с момента, когато за първи път облечете ново облекло от най-качествена кожа. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Leather е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

Aoud Leather е подходяща предимно за по-хладните месеци, като дневен и вечерен парфюм. Тази парфюмна вода завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат съчетанието на дървото „oud” и кожата. Трябва да се опита от всеки, който цени истинското качество и желае да бъде пленен от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Leather е подчертана от лъскавия златен цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Leather – аромат на кожа в пленително съчетание с дървото „oud” и подправки.

Състав

композиция
кардамон, кехлибар, шафран, кожа, пипер, бергамот, агарово дърво
Вид аромат
Кожени

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Leather1