Montale Aoud Lagoon парфюмна вода унисекс

2×
Montale Aoud Lagoon парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Lagoon парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
Препоръчителна цена на дребно
239,00лв.

Спестете 30%
100 мл.
166,00лв.

Код: MNT2183 | в наличност повече от 2 бр.
1
СПИДИ
сряда 23.06.2021 г.
Лично получаване
сряда 23.06.2021 г.

Описание Montale Aoud Lagoon
Състав

Aoud Lagoon е цветен дървесен аромат за жени и мъже от колекцията на френската марка парфюми Montale, специфична с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Lagoon, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем. Montale Aoud Lagoon е освежаваща и едновременно деликатно сладка комбинация на бели цветя и ценни дървета и плодове.

Оригиналната, освежаваща и леко сладка парфюмна вода Montale Aoud Lagoon ще поведе своя притежател на интимно обонятелно пътешествие, което, както обещават представителите на марката, ще ви помогне да откриете своята вътрешна сила. Резултатът е незаменим аромат, на който не липсва свежест, финес, чувственост и докосване на елегантност. Ароматът на парфюмната вода Montale Aoud Lagoon в се отваря в увода от акордите на османтус (osmanthus) и сицилианска мандарина. В сърцето ухае гардения и лотос, а базата е създадена от тоновете на хаитски ветивер, перуанско гуаяково дърво и мъх. Цялостният аромат, съвършено уравновесено съчетаващ белите цветя и дървесните оттенъци с останалите цветни, плодови и цитрусови аспекти, е свеж и сладък, лек и чувствен, пълен с яркост в увода и с елегантност в базата.

Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който свързва Ориента и Запада в аромат, представляващ интимно ароматно пътешествие. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Lagoon е сътворена от естествени материали с най-високо качество, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на своята пищна свежест Aoud Lagoon е подходяща предимно за по-топлите месеци, за ден и вечер. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат комбинация на бели цветя и уханието на редки дървета. Aoud Lagoon трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и си пожелават със своя парфюм да се унасят в обонятелни пътешествия.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Lagoon е подчертана от лъскавия златен цвят, преливащ към бледосиньо. Практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Lagoon – освежаващ и леко сладък цветно-дървесен аромат, приканващ към интимно ароматно пътешествие.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандаринено-портокалов аромат, османтус
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
таитянска гардения, лотос
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ветивер, гуаяк, мъх
Вид аромат
Цветни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Lagoon2