MontaleAoud Forest парфюмна вода унисекс

Montale Aoud Forest парфюмна вода унисекс
Montale Aoud Forest парфюмна вода унисекс
Препоръчителна цена на дребно
229,00лв.

Спестете 27%
100 мл.
165,00лв.

Код: MNT1490 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
четвъртък 21.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 21.10.2021 г.

Описание Montale Aoud Forest
Състав

Montale Aoud Forest е свеж аромат за жени и мъже с изразителни акорди на ценното дърво „oud” и морски тонове. Принадлежи към първата серия френски парфюми, посветени на ценното дърво „oud”, суровина със смолист аромат. Серия, която представи на света марката Montale, специфична предимно с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Парфюмната вода Aoud Forest, както и всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

В централната ароматна композиция на парфюмната вода Aoud Forest е дървото аквилария, наречено орлово дърво, агарово дърво, „oud”, „aoud” или (на арабски) „oudh”. Това е пленителна суровина със смолист аромат, най-скъпото дърво на света, което в продължение на векове се използва за производство на тамян и (особено на арабски) парфюми. Тази наистина кралска съставка е понякога означавана като „течно злато“ или „дърво на боговете“.

Изключително креативната парфюмна вода Aoud Forest предлага изцяло ново усещане за освежаващ аромат. Уводът на парфюма носи въплъщение на лятото и морето. Морските тонове със цитрусовата свежест на лимона и грейпфрута ароматично допълват акордите на розмарин и джинджифил. Освежителното акватично отваряне на аромата е последвано от зелена гора под лятното слънце. Дървесните тонове омекотяват и всичко се съчетава в цялата ароматна композиция на чувствения мускус и толкова любимата на твореца роза.

Aoud Forest умело балансира между свежестта и пълнотата, и така е много оригинален летен аромат и едновременно следваща разработка на ориенталската тема на агаровото дърво. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия . Пиер Монтел е сътворил парфюм, който разиграва най-доброто от дървото „oud” в напълно небивала и при това хармонична комбинация със зелените тонове.

Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Aoud Forest е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат. Благодарение на игривостта, лекотата и свежестта Aoud Forest е подходяща за топлите месеци като дневен парфюм. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат нетрадиционни летни парфюми и аромата на дървото „oud” в оригинална концепция. Aoud Forest трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента.

Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Aoud Forest е подчертана от лъскавия тъмнокафяв цвят със златисти отблясъци, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Aoud Forest – сътворение на гора с аромата на морето.

Състав

композиция
грейпфрут, мускус, морски нотки, джинджифил, роза, лимон, амбра, розмарин, агарово дърво
Вид аромат
Водни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Aoud Forest