Montale Amber & Spices парфюмна вода унисекс

Montale Amber & Spices парфюмна вода унисекс
Montale Amber & Spices парфюмна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
168,00лв.

Код: MNT1464 | в наличност повече от 3 бр.
1
СПИДИ
понеделник 19.04.2021 г.
Лично получаване
понеделник 19.04.2021 г.

Описание Montale Amber & Spices
Състав

Montale Amber & Spices е дървесен и свеж аромат с подправки за жени и мъже с изразителен акорд на ценното дърво „oud" . Тази парфюмна вода на френската марка парфюми, специфична особено с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история, отразява атмосферата на ориенталска пустиня със своята суха горещина и аромат на ценни дървета във въздуха. Парфюмната вода Amber & Spices, както всички аромати на марката Montale, сътворени от възхитителния и донякъде загадъчен Пиер Монтел, е въплъщение на оригинален образ, създаващ представа за чудотворен еликсир или магически мехлем.

Интригуващата ароматна композиция на Amber & Spices има дълбоко комплексен характер. Сякаш основателят на Montale и творецът на всички парфюми в колекцията на марката е придобил тайнствените способности на ориенталски магьосник при своето пребиваване в Саудитска Арабия. Пиер Монтел е сътворил парфюм, който ще обгърне своя притежател в пленителната ориенталска атмосфера. Изразителен аромат, сътворяващ усещане на зашеметяващ пустинен пейзаж.

Amber & Spices излъчва екзотичен чар, представяйки аромата на дървото oud", известно като орлово или агарово дърво, и е необичайно изразително и атрактивно подчертан от мистериозните богати ароматни акорди на подправките. Ароматът се отварят от тоновете на индонезийското индийско орехче и изненадващо мароканската роза в главата, в сърцето ухаят египетски кимион и дървото „oud” , а базата е създадена от абаносовото и сандаловото дървета и кехлибара. Също както всички ароматни произведения на Пиер Монтел и парфюмната вода Amber & Spices е сътворена от естествени материали с най-високо качество и високи концентрации, които осигуряват дълготраен аромат.

С дълбочината, комплексността и изразителността на дървесните тонове парфюмната вода Amber & Spices е подходяща през по-хладните дни като дневен и вечерен парфюм. Завинаги ще привлече жените и мъжете, които обичат дървесни аромати с оригинална концепция подчертана от подправки. Amber & Spices трябва да се опита от всички, които ценят истинското качество и желаят да бъдат пленени от магията на историята на Ориента. Освен с привлекателните си аромати и майсторско изпипаните ухаещи композиции, всички парфюми на марката Montale привличат също със свята оригинална опаковка. Дизайнът вдъхновява благодарение на своята ясна и чиста елегантност, която при Amber & Spices е подчертана от метално кехлибарения цвят, а практическият подбор на материалите придава уникалност на флакона. Пиер Монтел оригинално е избрал алуминий, който осигурява съвършена защита на парфюмите.

Montale Amber & Spices – аромат на сухата и гореща ориенталска пустиня.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
роза, индийско орехче
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
агарово дърво, кимион
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
кехлибар, сандалово дърво, абаносово дърво
Вид аромат
Пикантни, Дървесни

За марката Montale

Френските нишови парфюми Montale са специфични с обичта си към ароматите на Ориента и Арабия и тяхната магическа история. Във всеки флакон се съчетава загадъчната атмосфера на Изтока със страстта на твореца и основателя на марката Pierre Montale (Пиер Монтел). Всички аромати на тази оригинална марка са буквално еликсир на щастието.

Марката Montale е създадена в Париж през 2003 година от Pierre Montale, един много загадъчен дизайнер, който прекара известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за аристокрацията, крале и кралици. След своето завръщане в Париж той започва да твори оригинални аромати.

За своите ароматни произведения той винаги избира естествени материали от най-високо качество, особено редки дървета. Често в тях можем да открием орловото дърво, известно на арабски като оуд. Често то е означавано като „течно злато“

Парфюмите Montale бързо придобиват голяма популярност и позитивните отзиви не само от страна на клиентите, но и сред критиците на парфюми. Парфюмите Montale ви предлагат възможност да тръгнете по път, по който зад всеки ъгъл чакат следващо ново откритие и приключение.

Оценка Montale Amber & Spices