MIXA Anti-Dryness

козметичен пакет III.

MIXA Anti-Dryness козметичен пакет  III.
MIXA Anti-Dryness козметичен пакет  III.
MIXA Anti-Dryness козметичен пакет  III.
Специална отстъпка
28,90лв.
Отстъпка 11%
козметичен пакет III.
25,80лв.

Код: MXX02047 | в наличност повече от 1 бр.

Леко измачкана опаковка | Съдържание на продукта: 100%

Комплектът съдържа: Micellar Water to Dry Out the Skin 400 ml + Extreme Nutrition Rich Nourishing Cream with Evening Primrose Oil and Moisturizing Ingredients 50 ml

бр
Подарък за вас
Купете който и да е продукт на MIXA на стойност най-малко 19 лв. и ще получите 20% намаление. Просто използвайте промоционалния код mixa20bg. Не важи за продукти, които вече са намалени. Офертата не важи за продукти на промоция или на разпродажба.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда, 23.01.2019 г.
MIXA Anti-Dryness
козметичен пакет III. | 25,80лв.

Характеристика

Възраст
за всички възрастови групи
Според проблема на кожата на лицето
хидратация
Тип комплекти
козметичен пакет
Тип на кожата на лицето
суха

За марката MIXA

Френската марка Mixа е козметика изключително фокусирана върху чувствителната кожа на бебето. Името Mixa идва от латинската дума "miscere" която може да бъде свободно преведена като "смесица от правилните съставки." За козметичните продукти от Mixa се използват само най-ценните активни вещества, като Pro-Ретинол, бадемово масло, овесено мляко, витамини и др. Продуктите не съдържат нежелани дразнещи съставки като парабени, алкохол или оцветители. Това прави козметиката Mixa високо ефективна при грижа за кожата и предпазва от алергични реакции. Фирмата постепенно разширява гамата си от продукти само за деца, както и продукти за лична хигиена за възрастни, които страдат от чувствителна кожа на лицето и тялото. Доверете се на марката Mixa, която е експерт по чувствителната кожа на Франция с доказани традиции от 1924 г.! Асортиментът не съдържа само почистващи продукти, но и грижа против бръчки  и любимите ББ кремове.