Miu Miu Miu Miu парфюмна вода за жени

2×
Miu Miu Miu Miu парфюмна вода за жени
Miu Miu Miu Miu парфюмна вода за жени
Промоции
Разпродажба
10 мл.
47,50лв.

Код: MIU0082 | в наличност повече от 1 бр.
1
Подарък за вас
Изберете луксозна Discovery Box с мостри на ТОП парфюмни бестселъри с вашата поръчка на парфюми над 90 лв. Искате да знаете какви парфюми ще откриете вътре? Разгледайте ги тук
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
още утре вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
още утре вторник 18.05.2021 г.

Описание Miu Miu Miu Miu
Състав

Младежка, игрива, закачлива – такава е парфюмната вода Miu Miu на марката със същото име. Обгърнете се и вие в радостния аромат, благодарение на който ще имате прекрасно настроение през целия ден.

  • свеж, цветен аромат
  • за модерната и енергична жена
  • идеална за всеки ден

Съставки на аромата
Доминиращият елемент на ароматната композиция, който също я разкрива, е чувствената и елегантна есенция на момина сълза. В сърцето я подсилват опияняващ жасмин, рози и свежи зелени тонове. Тази нежна и безкористна увертюра контрастира с тъмната база, криеща Akigalawood® – съставка, възникнала от екстракция на пачули с приятен дървесен и леко парлив аромат.История на ароматаИталианската дизайнерка Miuccia Prada (Миуча Прада) винаги е искала да осъществи своята игривост и творчество в света на модата и красотата. Затова през 1998 година тя основава по-малка сестричка на Prada – марката Miu Miu – която съчетава неочакваните контрасти на модерния свят. Тази идея отразява също първия аромат на марката, който е представен на пазара през 2015 година.


Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Вид аромат
Цветни

За марката Miu Miu

Креативната модерна марка Miu Miu е изпълнена с противоположности, тя балансира между непринуденото и провокирането. Отразява днешната жена, примамлива, неприемаща конвенционалните норми и желаеща да прави всичко по своему.

Марката е кръстена на внучката на основателя на модната къща Prada. Италианската дизайнерка Miuccia Prada умишлено се отклонява от традиционната естетиката на родната марка и с името Miu Miu създава пространство за собствена творческа изява. По времето, когато Prada изповядва моден минимализъм, Miu Miu предлага противоположност – чувствена и неукротима концепция в модата.

През 2015 година на пазара се появява първият парфюм Miu Miu. Неговият изключителен цветен аромат и нетрадиционен дизайн на флакона бързо печелят сърцата на много жени и ароматите Miu Miu стават ухаеща концепция в света на парфюмерията.

Оценка Miu Miu Miu Miu2