Max Factor Voluptuous спирала за обем, извиване и разделяне на мигли

Max Factor Voluptuous спирала за обем, извиване и разделяне на мигли
Max Factor Voluptuous спирала за обем, извиване и разделяне на мигли
цвят Black 13,1 мл.
10,75лв.

Код: MXF1693 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Voluptuous
Характеристика

Невероятен ефект само с един слой? Спиралата за обем, извиване и отделяне на миглите Max Factor Voluptuous просто се справя добре с миглите. Четчицата с гъсти власинки боядисва добре миглите, удължава ги и ги извива.

Характеристики:

  • гъстата четка придава на миглите изразителен обем
  • власинките на четката боядисват миглите, удължават ги и ги извиват
  • миглите са отделени и без бучки
  • интензивният пигмент гарантира ярък черен цвят

Начин за нанасяне:
С помощта на четчицата нанесете върху миглите по цялата им дължина от корените до връхчетата и срешете. За по-интензивен вид нанесете два слоя.

Избягвайте пряк контакт с очите.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 удължаваща, за обем

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Voluptuous