Max Factor Rise & Shine спирала за обем и извиване на мигли

Max Factor Rise & Shine спирала за обем и извиване на мигли
Max Factor Rise & Shine спирала за обем и извиване на мигли
цвят 001 Black 12 мл.
12,00лв.

Код: MXF02325 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
сряда 12.05.2021 г.
Лично получаване
сряда 12.05.2021 г.

Описание Max Factor Rise & Shine
Характеристика

Сутрин всички бързаме. Но за да имате перфектно озарен поглед не е необходимо да прекарвате дълги минути в банята. Спиралата за обем и извиване на миглите Max Factor Rise & Shine с уникална четчица помага за опъване на миглите от корените до връхчетата. Достатъчно е едно движение и очите ви ще светнат в миг.

Характеристики:
придава на миглите интензивен черен цвят с един единствен слой
удължава миглите и им придава максимален обем
съдържанието, обогатено с витамин E, се грижи за миглите
четчицата старателно разресва миглите и не образува бучици

Начин за нанасяне:
С плавно движение с четката срешете миглите от корените до върховете. Нанесете върху горните и долните мигли.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 оформяща, за обем

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от полски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Rise & Shine