Max Factor Brow Contouring Kit контурираща палитра за лице за вежди

Max Factor Brow Contouring Kit контурираща палитра за лице за вежди
Max Factor Brow Contouring Kit контурираща палитра за лице за вежди
1,8 гр.
12,64лв.

Код: MXF03160 | в наличност повече от 1 бр.
1
СПИДИ
вторник 9.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 9.03.2021 г.

Описание на продукта Max Factor Brow Contouring Kit
Характеристика

Палитрата за грим на веждите Max Factor Brow Contouring Kit ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз.

Характеристики:

  • идеално изразява веждите
  • подчертава естествената форма на веждите
  • бързо и лесно прилагане

Начин на употреба:
С помощта на четчицата или апликатора оформете и оцветете веждите за достигане на идеален цвят и форма.

Характеристика

Цвят
кафяв

За марката Max Factor

Козметиката Max Factor принадлежи към най-блестящите – постоянно водещи на пазара, продукти за грим. Историята на марката датира от началото на 20-и век и рекламното послание „грим за гримьори на филмовите звезди“ препраща към златната ера на Холивуд и историята на развитието на марката. Тогава на сребърния екран се появява само едно име, свързано с грима.

Макс Фактор е гримьор визионер от руски произход, който през 1914 година се премества в Лос Анджелис, за да е близо до започващата да се развива филмова индустрия. Тук основава магазин за грим и актьорите не след дълго започват да се обръщат за съвет как да изглеждат най-добре на екрана. Гримьорите с нетърпение очакват новите продукти. Макс Фактор вярва, че магията на грима трябва да е достъпна за всички жени и за първи път в историята гримът става достъпен за широката общественост.

Повече от 100-годишното съществуване на марката вече е донесло редица емблематични продукти. От самото начало това е Max Factor грим за киното или златен прах за косата. През последните години марката е известна предимно със спиралата Max Factor 2000 Calorie и дълготрайното Max Factor червило Lipfinity.

Оценка Max Factor Brow Contouring Kit