Marc Jacobs Daisy Daze тоалетна вода за жени

8×
Marc Jacobs Daisy Daze тоалетна вода за жени
Marc Jacobs Daisy Daze тоалетна вода за жени
Препоръчителна цена на дребно
153,00лв.

Спестете 39%
50 мл.
93,90лв.

Код: MAJ01313 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
СПИДИ
понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
понеделник 1.03.2021 г.

Информация за парфюма Marc Jacobs Daisy Daze
Състав

Избягайте за малко от сивотата на ежедневието във вълнуващия свят на ароматите и цветовете. Дамската тоалетна вода Marc Jacobs Daisy Daze ще го открие пред вас с уханието на сладка мирабела и радостния цвят на пъпеш канталуп.

  • лимитирана пролетна серия на аромата Marc Jacobs Daisy – Daze
  • серията аромати Daisy за 2020 г. е в цвят на пъпеш
  • красив флакон, отразяващ плодово-цветния характер на аромата

Съставки на аромата
Още в началото ще ви очарова сладка мандарина, към която след малко се присъединява и сладка мирабела. Последен се включва в преживяването кремавият мускус, който осигурява чувствен финал на този изтънчен величествен аромат.

История на аромата
Тази тоалетна вода заедно с ароматите Daisy Dream, Daisy Love и Daisy Eau So Fresh са представени в рамките на лимитираната серия за 2020 г. Общото между тях е „daze“ – с други думи малко бягство от ежедневието, както и цветът на пъпеш канталуп.

Ароматите Marc Jacobs веднага привличат погледа заради флаконите си с цветя, а в създаването на лимитираната серия Daze участва и самият Марк Джейкъбс. Капачето със златни елементи и цветните листчета в цвят пъпеш и светло зелено създават хармоничното цяло на аромата.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
мандарина
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
мирабела
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
Creamy Musk
Вид аромат
Ароматни, Плодови

За марката Marc Jacobs

Американският дизайнер Marc Jacobs (Марк Джейкъбс) вече повече от четвърт столетие измества границите на световната мода. Неговото творчество е уникално, непредсказуемо и вдъхновяващо. Тайната на неговия успех е в безстрашието, в бляна да върви срещу течението и да открива красотата на неочакваното.

Марк Джейкъбс се ражда през 60-те години в Ню Йорк и завършва Parson’s School of Design. Той създава първата колекция, носеща неговото име, още през 1986 г., а година по-късно става най-младият награден дизайнер в света. Деветдесетте години са не по-малко успешни за Марк Джейкъбс. Той основава своя собствена марка и впоследствие е номиниран за креативен директор на модната къща Louis Vuitton, където изработва първата ready-to-wear колекция в нейната историята. От 2013 година се посвещава на собствената си творба.

Постепенно пренася своя уникален стил и в света на красотата. Тук той също вярва, че парфюмът, както модата, може и трябва да изразява нашата индивидуалност и личност. Всеки парфюм Marc Jacobs е изключителен, криещ нещо неочаквано и винаги луксозен. Днес вече е емблематичен ароматът Marc Jacobs Daisy с разцъфналия дизайн на флакона, както и по-новото творение Marc Jacobs Decadence.

Оценка Marc Jacobs Daisy Daze8