Преминете към основното съдържание

Mama Mio

За марката Mama Mio

Кой казва, че кожата ви не може да изглежда страхотно и по време на бременността? Осигурете ѝ интензивна грижа в този напрегнат и въпреки това прекрасен период. Британската марка козметика за грижа Mama Mio предлага продукти, създадени специално за бременни жени, жени след раждането и кърмещи майки. Деликатните им съставки дават на изключително стресираната кожа необходимото подхранване и хидратация, като я оставят еластична и мека като коприна.

 

Марката Mama Mio е основана през 2004 година от предприемачката Sian Sutherland (Сиан Съдърланд), заедно с приятелките ѝ Kathy Miller (Кейти Милър), Tanyа Mackay (Таня Макей) и Jill Dunk (Джил Дънк). По това време Сиан е бременна и търси за себе си и за своите познати подходяща козметика, която да осигури необходимата грижа на изключително напрегнатата през този период кожа.

Продуктите Mama Mio съдържат само най-качествени съставки, пълни са с натурални вещества от растителен произход, вегански са и съдържат 100% естествени аромати. Рецептурите им са богати на масла, съдържащи 3, 6 и 9 мастни киселини, които подпомагат подхранването на кожата и еластичността ѝ. Накратко, създадени са така, че наистина да отговарят на всички нужди на жените през различните фази на бременността.

Опитайте емблематичното хидратиращо масло за тяло Mama Mio Tummy Rub Butter, което увеличава еластичността на кожата, или легендарното масажно олио Mama Mio Tummy Rub Oil с 99% съставки от натурален произход, което осигурява наистина интензивна грижа за кожата на корема ви. Ако ви измъчват повече стрии, кремът за тяло Mama Mio Mama Marks Cream ще ви помогне да намалите видимостта им. Дайте на кожата си най-добрата грижа и се насладете на този прекрасен период спокойно и без грижи.

пълен текст скрий текста