Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице

9×
Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
10,70лв.

Спестете 17%
цвят Take a Breather 4 x 2.2 гр.
8,80лв.

  • Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
  • Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
  • Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
  • Makeup Revolution Cheek Kit палитра за лице
Код: MUR06919 | В наличност
1
СПИДИ
четвъртък 13.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 13.05.2021 г.

Описание Makeup Revolution Cheek Kit

Нека лицето ви да засияе. Силата на бронзанта и на хайлайтъра се събират в палитрата за лице Makeup Revolution Cheek Kit. Всяка от четирите мраморни сенки е много силно пигментирана, притежава лек блясък и има копринена текстура, която се плъзга гладко по кожата. Така можете да бъдете сигурни, че гримът ви ще изглежда просто перфектно.

Можете да използвате отделните сенки самостоятелно – за контуриране на лицето и за подчертаване на скулите и слепоочията, или да ги смесите с четката и така да придадете здрав вид на цялото лице.

Характеристики:

  • позволяват контуриране на лицето
  • правят по-изразителни чертите на лицето и ги озаряват
  • висока пигментация и копринена текстура
  • могат да се използват и като грим за очи
  • подходяща за вегани

Начин за нанасяне:
Нанасяйте с помощта на четката за контуриране. По-тъмните нюанси са предназначени за вдлъбнатите форми на лицето, а по-светлите са за местата, които искате да подчертаете.

Съвет от Notino:
Искате изразителен грим с равномерен „фолио“ ефект? Тогава използвайте палитрата вместо сенки за очи и нанесете произволен нюанс върху мокри клепачи.

За марката Makeup Revolution

Декоративната козметика Makeup Revolution предизвиква истинска революция в областта на гримирането. Тази лондонска марка предлага широка гама висококачествени и ценово достъпни продукти, които ще ви очароват.

Особено популярни са луксозните палитри сенки за очи, отличителни със своята пигментация и пъстрите цветни комбинации. Поне една палитра Makeup Revolution не бива да липсва от вашия козметичен комплект. В предложенията на марката лесно ще откриете и други козметични скъпоценности и едва ли ще ви убягнат фон дьо тен Makeup Revolution или емблематичният коректор Makeup Revolution, достъпен в много варианти, обхващащи всички оттенъци на лицето.

Марката впечатлява с оригиналния, игрив, но и практичен дизайн на своите продукти, който просто ще обикнете. Придайте на своя грим истинска оригиналност и стил с Makeup Revolution London!

Оценка Makeup Revolution Cheek Kit9