Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park тоалетна вода унисекс

Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park тоалетна вода унисекс
Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park тоалетна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
186,00лв.

Код: MMG00192 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park
Състав

Обожавате пролетта и разходките в цъфналия парк? В този случай унисекс тоалетната вода Maison Margiela Replica Springtime in a Park е създадена точно за вас. Крие атмосферата на романтичен следобед в парка, пълен с разцъфнали цветя и дървета. Седнете за малко под цъфнало дърво и се насладете на паузата от забързания градски живот…

  • унисекс ухание за жени и мъже
  • най-добре изпъква през пролетните и летните месеци
  • част от колекцията аромати Replica, вдъхновена от спомените

Съставки на аромата
Първо се разгръща ароматът на сочна круша, цитрусови нотки на бергамот и акорди на касис. След това на преден план излиза нежната момина сълза, жасмин и роза дамасцена. Основата на аромата, която остава върху кожата най-дълго време, е под знака на мускус и гурме ванилия.

История на аромата
Тоалетната вода Maison Margiela Replica Springtime in a Park е част от колекцията Replica, вдъхновена от спомени за най-различни места и моменти. В този случай става въпрос за пролет в разцъфнал парк в Шанхай. Също както и останалите аромати от колекцията Replica, тоалетната вода Springtime in a Park е скрита в минималистичен флакон с памучен етикет с описание на аромата и неговия характер.

Важни предупреждения

Запалим.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
круша
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
момина сълза
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
мускус
Вид аромат
Плодови, Цветни

Оценка Maison Margiela REPLICA Springtime in a Park