Maison MargielaREPLICA Jazz Club ароматна свещ

Maison Margiela REPLICA Jazz Club ароматна свещ
Maison Margiela REPLICA Jazz Club ароматна свещ
165 гр.

Този продукт не е в наличност | Код: MMG00290
Подарък за вас
Поръчайте аромати за дома над 80 лв и ще получите 65 гр свещ SOULETTO като подарък.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас

Спомнете си за вечерите, прекарани в джаз клуб. Ще ви ги припомни ароматната свещ Maison Margiela Replica Jazz Club, която крие аромат на деликатен ром и елегантни пури. Нейният топъл, пикантен аромат в миг ще ви пренесе сред удобните кожени кресла и столовете на бара.

Свещта Jazz Club е част от колекцията Maison Margiela Replica, вдъхновена от спомени за конкретни места и моменти. В този случай става въпрос за джаз клуб в Бруклин, в който звучи музика, във въздуха се носи аромат на пури и ром, а приглушената светлина допълва осветлението.

Характеристики:

  • ароматна свещ, напомняща атмосферата на джаз клуб
  • гори в продължение на 40 часа и ароматизира цялото помещение
  • част от колекцията Replica, вдъхновена от спомените
  • топъл, пикантен аромат с ром и тютюн
  • служи и като чудесен дизайнерски аксесоар
  • произведено във Франция

Материал:

  • бяло стъкло, украсено с текстилен етикет
  • изключително качествен восък
  • памучен фитил

Аромат:
Свещта Maison Margiela Replica Jazz Club крие аромат на деликатен ром, гурме ванилия и елегантно ухание на пури под формата на тютюневи листа и ароматен розов пипер.

Начин на употреба:
При първото запалване на свещта я оставете да гори поне един час, за да се разтопи целият повърхностен слой восък. Не оставяйте свещта да гори повече от 4 часа. За загасяне използвайте винаги уред за гасене, избягвайте да духате свещта. Между отделните запалвания на свещта скъсете фитила на 3–5 мм. Винаги поставяйте свещта върху топлоустойчива повърхност.

Важни предупреждения

Може да предизвика алергична реакция. Да се избягва контакт с очите. Изплакнете очите незабавно с вода, ако продуктът попадне в тях. Да се съхранява извън обсега на деца. Може да предизвика свръхчувствителност при контакт с кожата.
Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
розов пипер, олио от нероли, сицилиански лимон
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
салвия, ром
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, стиракс
Видове аромати за дома
дървесен, пикантен
Вид на фитила
памук
Брой фитили
1
Вид восък
друг
Материал
стъкло

Оригиналност, креативност и щипка провокация - това е луксозната френска марка Maison Margiela (по-рано известна като Maison Martin Margiela), популярна с нетрадиционните си модни предложения, уникалната колекция REPLICA и незабравимите си парфюми.

През 1988 г. дизайнерът Мартин Маргиела основава луксозна модна къща на свое име в Париж. Марката Maison Margiela се характеризира с нетрадиционна концепция за модни облекла и парфюми, чието представяне само по себе си е превърнато в произведение на изкуството. Особено внимание трябва да се обърне на колекцията REPLICA от 1994 г., която представя облекла и реплики на ръчно изработени аксесоари от цял свят. Всеки артикул има етикет, който описва историята и материала, от който е произведен. През 2012 г. към тази уникална по рода си колекция бяха представени и луксозни парфюми.

Как ухаят спомените? Отговорът дават ароматите REPLICA, създадени в сътрудничество с най-добрия парфюмерист в света. Парфюмите Maison Margiela са създадени да съживят спомените от красивите моменти. Достатъчно е само да вдъхнете уханието.