Maison Margiela REPLICA Coffee Break тоалетна вода унисекс

1×
Maison Margiela REPLICA Coffee Break тоалетна вода унисекс
Maison Margiela REPLICA Coffee Break тоалетна вода унисекс
Безплатна доставка
100 мл.
186,00лв.

Код: MMG00193 | в наличност повече от 2 бр.
1
Еконт
вторник 11.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA Coffee Break
Състав

Навън се пукат камък и дърво, но вие си седите в уютно кафене с чаша горещо кафе с перфектна пяна. Наслаждавате се на вкусната напитка, похапвате си прясно изпечена закуска и вместо шума на големия град чувате само звука на машината за кафе… Тези усещания крие в себе си унисекс тоалетната вода Maison Margiela Replica Coffee Break, която в миг ще ви пренесе в уютно скандинавско кафене.

  • ухаен аромат за мъже и жени
  • идеална за носене в по-хладни дни
  • част от колекцията аромати Replica, вдъхновена от спомените

Съставки на аромата
В увода на ароматната композиция ще усетите ароматичен пипер, листчета портокалов цвят и пачули. След това идва ред на уханието на екзотична бобова тонка, циперус и бензоин. Основата на аромата, която издържа върху кожата най-дълго време, е под знака на гурме ванилия, топъл кедър и ветивер.

История на аромата
Тоалетната вода Maison Margiela Replica Coffee Break е част от колекцията Replica, вдъхновена от спомени за най-различни места и моменти. В този случай става въпрос за пауза за кафе в уютно кафене. Също както и останалите аромати от колекцията Replica, тоалетната вода Coffee Break е скрита в минималистичен флакон с памучен етикет с описание на аромата и неговия характер.

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
пачули, пипер, листенца на протокалов цввят
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
зърна от тонка, бензоин, Cyperus
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, ветивер, Кедрово дърво
Вид аромат
Ароматни

Оценка Maison Margiela REPLICA Coffee Break1