Maison MargielaREPLICA By the Fireplace ароматна свещ

Maison Margiela REPLICA By the Fireplace ароматна свещ
Maison Margiela REPLICA By the Fireplace ароматна свещ
165 гр.
98,00лв.

Код: MMG00288 | Повече от 5 бр. са в наличност
1
Подарък за вас
Въведете кода notino в кошницата и вземете 15% отстъпка на аромати за дома. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба.
СПИДИ
четвъртък 28.10.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 28.10.2021 г.

Описание Maison Margiela REPLICA By the Fireplace
Състав

Припомнете си радостта от миговете, прекарани край камината. Навън се пукат камък и дърво, но на вас ви е топло. Седите си в креслото, завити в топло одеяло, слушате успокояващия звук на пукащото дърво и наблюдавате танца на пламъците. Точно такива усещания ще събуди у вас ароматната свещ Maison Margiela Replica By the Fireplace, която крие топъл аромат на запалено дърво, печени кестени и дим.

Свещта By the Fireplace е част от колекцията Maison Margiela Replica, вдъхновена от спомени за конкретни места и моменти. В този случай става въпрос за усещанията, свързани със седене около камината с ароматни печени кестени и сладки маршмелоу.

Характеристики:

  • ароматна свещ, напомняща за камина, пукащо дърво и печени кестени
  • гори в продължение на 40 часа, ароматизира помещението и създава атмосфера на уют
  • топъл, дървесен и сладък аромат, който ще зарадва сетивата ви
  • част от колекцията Replica, вдъхновена от спомените
  • служи и като чудесен дизайнерски аксесоар
  • произведено във Франция

Аромат:
Свещта Maison Margiela Replica By the Fireplace крие аромат на горящо дърво и печени кестени, дървесен дим, червени плодове, ароматно масло от карамфил и кашмеран.

Материал:

  • бяло стъкло, украсено с текстилен етикет
  • изключително качествен восък
  • памучен фитил

Начин на употреба:
При първото запалване на свещта я оставете да гори поне един час, за да се разтопи целият повърхностен слой восък. Не оставяйте свещта да гори повече от 4 часа. За загасяне използвайте винаги уред за гасене, избягвайте да духате свещта. Между отделните запалвания на свещта скъсете фитила на 3–5 мм. Винаги поставяйте свещта върху топлоустойчива повърхност.

Важни предупреждения

Може да предизвика алергична реакция. При попадане в очите да се изплакнат незабавно обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се избягва контакт с очите.

Пълен текст

Състав

Т.нар високи тонове- освобождават се веднага след нанасяне. Създават първото впечатление и по проинцип са изключително интензивни, избледняват бързо.
глава
листенца на протокалов цввят, розов пипер, карамфил
Т.нар. средни нотки - "Сърцето" се разкрива след няколко минути, след отминаването на "главата". Обичайно трае около 2-3 часа.
сърце
кестен
Т.нар. базови нотки - последната и най-дългата фаза на парфюма. Трае около 4 часа, но може да се усеща и през целия ден.
база
ванилия, перуански балсам, кашмеран
Видове аромати за дома
дървесен, пикантен
Вид на фитила
памук
Брой фитили
1
Вид восък
друг
Материал
стъкло

За марката Maison Margiela

Оригиналност, креативност и щипка провокация - това е луксозната френска марка Maison Margiela (по-рано известна като Maison Martin Margiela), популярна с нетрадиционните си модни предложения, уникалната колекция REPLICA и незабравимите си парфюми.

През 1988 г. дизайнерът Мартин Маргиела основава луксозна модна къща на свое име в Париж. Марката Maison Margiela се характеризира с нетрадиционна концепция за модни облекла и парфюми, чието представяне само по себе си е превърнато в произведение на изкуството. Особено внимание трябва да се обърне на колекцията REPLICA от 1994 г., която представя облекла и реплики на ръчно изработени аксесоари от цял свят. Всеки артикул има етикет, който описва историята и материала, от който е произведен. През 2012 г. към тази уникална по рода си колекция бяха представени и луксозни парфюми.

Как ухаят спомените? Отговорът дават ароматите REPLICA, създадени в сътрудничество с най-добрия парфюмерист в света. Парфюмите Maison Margiela са създадени да съживят спомените от красивите моменти. Достатъчно е само да вдъхнете уханието.

Оценка Maison Margiela REPLICA By the Fireplace