MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Rose мъгла за лице за фиксиране на грима

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Rose мъгла за лице за фиксиране на грима
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Rose мъгла за лице за фиксиране на грима
Rose 100 мл.
46,90лв.

Код: MAC02761 | В наличност
1
Еконт
понеделник 10.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 10.05.2021 г.

Описание MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Rose

В света на красотата това е светият граал, който предлага безкрайни възможности за използване. Убедете се и вие в нейните суперсили. Леката мъгла за лице за фиксиране на грима MAC Prep + Prime съдържа екстракти от зелен чай, лайка и краставица и е пълна с витамини и минерали. Успешно освежава уморената кожа по всяко време, успокоява я и ѝ доставя необходимата доза хидратация. При грима се грижи не само за неговата издръжливост, но и за проясняването на цветовете и това, те да станат по-интензивни.

Характеристики:

 • фиксира грима до 12 часа
 • прави цветовете на целия грим по-интензивни
 • освежава уморената кожа на лицето и я успокоява
 • увеличава нивото на хидратация на кожата
 • с приятен аромат

Съставки:

 • екстракти от зелен чай, лайка и краставица
 • витамини и минерали
 • некомедогенен
 • дерматологично и офталмологично тестван

Начин за нанасяне:
Напръскайте по лицето от разстояние около 30 см. Можете да нанасяте на почистено лице за екстра хидратация, върху фон дьо тена за по-добро фиксиране на грима и блестящ вид или по всяко време през деня, за да осигурите незабавна хидратация и освежаване на грима.

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ Rose