MAC Cosmetics Firelit Kit козметичен комплект I. (за жени )

MAC Cosmetics  Firelit Kit козметичен комплект I. (за жени )
MAC Cosmetics  Firelit Kit козметичен комплект I. (за жени )
Ново
Препоръчителна цена на дребно
97,00лв.

Спестете 12%
84,90лв.

Код: MAC03496 | Повече от 5 бр. са в наличност

Double Gleam озарител 0,8 гр. + 142SES четка за озарител + MAC козметична чантичка

1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
още утре понеделник 1.03.2021 г.
Лично получаване
още утре понеделник 1.03.2021 г.

Описание на продукта MAC Cosmetics Firelit Kit
Характеристика

Зарадвайте себе си или близките си с перфектния козметичен комплект MAC Cosmetics Firelit Kit . Пакет с продукти за грим винаги е добър подарък.

Комплектът съдържа:

  • Double Gleam озарител 0,8 гр.
  • 142SES четка за озарител
  • MAC козметична чантичка

Характеристики:

  • изключително подходящ за подарък
  • ще зарадва всяка жена
  • красива опаковка

Начин на употреба:
Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.

Характеристика

Тип комплекти
подаръчен комплект

За марката MAC Cosmetics

Професионалната декоративна козметика M·A·C вече години наред диктува световните тенденции от кулоарите на модните ревюта. Работи в сътрудничество с ярки личности на изкуството, модата и попкултурата и се ръководи от мотото „All Ages, All Races, All Genders“. Именно затова за милиони хора тя постепенно се е превърнала в много повече от просто една бюти марка.

Компанията Make-up Art Cosmetics е създадена в Торонто, Канада. Импулс за възникването ѝ било незадоволителното качество на тогавашните общодостъпни гримове. И така визажистът и фотограф Франк Тоскан заедно със собственика на фризьорски салон Франк Анджело създали собствена колекция декоративна козметика. Тя отговаряла и на най-високите изисквания на модната фотография и творческото гримиране и буквално предизвикала земетръс в козметичната промишленост.

Уникално широкият спектър на предлаганите продукти, комбинацията на елегантността и блясъка с практичния стрийт стил, професионалните визажисти вместо обикновени търговци или известната доза бунтарство – всичко това винаги е отличавало козметиката MAC и е будило възхищение. Днес тя може да се намери в 90 страни по света и всяка година представя новите си продукти в повече от 50 колекции.

Оценка MAC Cosmetics Firelit Kit