L’Oréal ProfessionnelPro Fiber Reconstruct маска за коса с регенериращ ефект

L’Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct маска за коса с регенериращ ефект
L’Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct маска за коса с регенериращ ефект
710 мл.

Код: LOP12057 | Този продукт не е в наличност

Описание L’Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct
Характеристика

Гъстата и силна коса има нужда от екстра грижа. Маската за коса с регенериращ ефект L’Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct успява да се справи дори и със силно увредената, непокорна коса, като я оставя гладка и подхранена от корените чак до връхчетата.

Съдържащата се уникална APTYL 100 технология се грижи за дълбоката регенерация и преди всичко за трайната защита срещу бъдещо увреждане. Дайте шанс на косата си да се прероди.

Характеристики:

  • за дълбока регенерация на гъста, неподатлива и силно увредена коса
  • оставя косата подсилена, блестяща и мека
  • защитава трайно косата от бъдещо увреждане

Съставки:

  • технология APTYL 100 – отстранява замърсяванията от косъма
    и така позволява хидратацията му в дълбочина

Начин на употреба:
Нанесете на измита коса, оставете да подейства и след това изплакнете.

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Ефект
подхранване
Тип на скалпа
всички видове скалп
Проблем с косата
увредена коса

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Pro Fiber Reconstruct