L’Oréal Professionnel Inoa Supreme боя за коса без амоняк

L’Oréal Professionnel Inoa Supreme боя за коса без амоняк
L’Oréal Professionnel Inoa Supreme боя за коса без амоняк
14,95лв.
цвят 8,13 Lingotto Divino 60 гр.
Код: LOP2094 | в наличност повече от 2 бр.

Само за професионална употреба

1
Подарък за вас
Ще получите мини шампоан 100 мл и маска за коса 75 мл от колекцията Serie Expert Nutrifier безплатно с покупката на продукти L’Oréal Professionnel над 55 лв.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
четвъртък 20.05.2021 г.
Лично получаване
четвъртък 20.05.2021 г.

Описание L’Oréal Professionnel Inoa Supreme
Характеристика

Пакетът не включват активираща емулсия
Описание:
L’Oréal INOA SUPRÊME е подмладяващ оксидантен цвят без амоняк. Специално разработен за пропорцията на бяла коса от 70% до 100 %. Тя осигурява отлична защита в продължение на 30 минути. Цветът е много лесен за използване .

Ефекти :

  • укрепва косъма
  • идеално покрива косите в продължение на 30 минути
  • придава обем на косата

Как да използвате :
Подготовка на микса
INOA Supreme се състои се от две части . Използвайте само с новата оксидант Inoa .

За да използвате микс :
- 60 г.  INOA SUPREME оксидант 6% ( Vol 20 )
- 60 г.  INOA Supreme Cream .
Смесете го, докато не се постигне кремообразна консистенция .

Носете подходящи предпазни ръкавици за еднократна употреба , за предпочитане. Използвайте само препоръчаната активираща емулсия : volume 30 ( 9% ) максимална / Да не се използва водороден пероксид -по-силен от 30 volume (9 %). Използвайте само предписаното количество . Не използвайте метални инструменти ( гребени , чаши и др.)

Приложение:
Нанесете боята от корените с помощта на гребен на немита коса. Първо нанесете цвета по цялата дължина на косата към корените , след това и на корените. Кремообразната консистенция се смесва лесно и се прилага към косата. Време за реакция : 30 мин.

Емулсии и изплакване

Първо премахнете емулгацията ( без вода ) , докато целият цвят от косата и скалпа бъде отстранен . Когато цветът на косата и кожата се измие , добавете малко топла или гореща вода и продължете да емулгирате . След това старателно изплакнете косата , докато водата не стане чиста. Изплакнете 2x със шампоан за боядисана коса Inoa Post . Да се ​​носят защитни ръкавици за еднократна употреба . Не използвайте метални инструменти. След боядисване на косата, старателно изплакнете.

ВНИМАНИЕ :
Той е професионална боя за коса, която е предназначена за употреба във фризьорските салони. Ако се нанася в домашни условия, винаги трябва да бъде предшествана от консултация със стилист за цвета и наситеността и процента на активиращата емулсия. Полученият цвят е винаги в зависимост от вида и състоянието на косата .

Характеристика

Тип коса
всички видове коса
Начин На Употреба
Професионални бои за коса
Цветове бои за коса
рус

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!

Оценка L’Oréal Professionnel Inoa Supreme