L’Oréal Professionnel Homme Cover 5'

тонираща боя за коса 3 бр

1×
L’Oréal Professionnel Homme Cover 5' тонираща боя за коса 3 бр
L’Oréal Professionnel Homme Cover 5' тонираща боя за коса 3 бр
Код: LOP0062 | Повече от 20 бр. са в наличност

Само за професионална употреба

1

Избрали сте си професионален продукт

С оформянето на поръчката потвърждавате, че взимате предвид факта, че този продукт е предназначен само за професионална употреба.
До Вашия дом с куриер на СПИДИ
сряда 28.08.2019 г.
L’Oréal Professionnel Homme Cover 5'
цвят 3 Dark Brown 3x50 мл. | 24,90лв

Избрали сте си професионален продукт

С оформянето на поръчката потвърждавате, че взимате предвид факта, че този продукт е предназначен само за професионална употреба.

Описание на продукта L’Oréal Professionnel Homme Cover 5'

Описание:
L´Oréal Professionnel Homme Color Cover 5' ревитализиращ гел за мъже. Cover 5' прикрива посивялата или бяла коса по естествен начин, без да се налага да се подлагате на радикална промяна. Не съдържа амоняк. Прикрива до 50 % от бялата или сивата коса само за 5 минути.

Приложението е подобно на измиване с шампоан, косата получава естествено изражение, без фалшиви топли тонове, без ефект на израснали корени. Шест цвята са специално създадени така, че да отговарят на естествения тон на мъжката коса.

Начин на употреба:
До 50 % бяла коса – без употреба на пероксид. Нанесете на мокра коса, нежно масажирайте и оставете да престои 5 минути, след което изплакнете обилно.
Над 50 % бяла коса, придайте L´Oréal Professionnel Oxydatnt Creme 6% пероксид в съотношение 1:1, оставете да престои 10 минути и след това изплакнете обилно.

Внимание:
Активиращата емулсия L´Oréal Professionnel Oxydant Creme не е включена в пакета на продукта.
Това са професионални бои за коса, предназначени за използване във фризьорските салони. Прилагането, извършвано у дома, трябва винаги да се предшества от консултация с фризьор за подходящия нюанс на боята и концентрацията на активиращата емулсия. Полученият цвят винаги зависи от типа и състоянието на косата.

За марката L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel е френска марка, водеща в козметиката за коса с дългогодишна традиция. Принадлежи на световноизвестния L’Oréal, който е основан през 1909 година от Eugène Schueller (Йожен Шулер). Този млад химик разработва специална формула на боя за коса, която бързо печели популярност сред парижките фризьори. Днес, повече от сто години, марката помага на своите клиенти да разкрият своята отличителна красота и увереност.

Продуктите на L’Oréal Professionnel се разработват с помощта на най-новите иновативни технологии и в сътрудничество с най-добрите фризьори.

Широкият асортимент на марката L’Oréal Professionnel включва продукти за професионална козметика за косата – бои за коса, стилизиращи продукти, шампоани, маски и други за грижа за косата, използвани от фризьори и стилисти по целия свят. Козметиката за коса L’Oréal Professionnel е гаранция, че ще отдадете на своята коса наистина най-доброто.

Марката е част от най-престижните модни ревюта в света и така определя новите тенденции. Открийте тайните на красивата коса и си пожелайте професионална грижа с L’Oréal Professionnel!