L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye спирала за ефект на изкуствени мигли

12×
L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye спирала за ефект на изкуствени мигли
L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye спирала за ефект на изкуствени мигли
Промоции
Препоръчителна цена на дребно
24,30лв.

Спестете 35%
цвят Black 9 мл.
15,70лв.

Код: LOR07840 | В наличност
1
Подарък за вас
Поръчайте 2 продукта на L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup, Maybelline, Garnier, MIXA или essie и ще получите 20% отстъпка, а при покупка на 3 продукта получавате 30%. Ако закупите продукти на тези марки на обща стойност над 60 лв., ние ще доставим цялата ви поръчка без такса за доставка и освен това ще опаковаме подарък, който можете да изберете в кошницата. Отстъпката ще бъде приспадната автоматично в кошницата ви.
Подарък за вас
Подарък за вас
Подарък за вас
СПИДИ
понеделник 17.05.2021 г.
Лично получаване
понеделник 17.05.2021 г.

Описание L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye
Характеристика

Никой няма да е в състояние да устои на омайния ви поглед на свенлива кошута. Спиралата с ефект на изкуствени мигли L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye има иновативна четка с къси и дълги влакна, осигуряващи съвършено извиване и максимална дължина и обем на миглите ви.

Характеристики:

  • създава ефект на изкуствени мигли
  • перфектно извива миглите
  • прави дължината и обема максимални
  • перфектно разделя всяка мигла поотделно
  • има кадифено черен цвят
  • ултра леки съставки

Начин за нанасяне:
Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност, нанесете няколко слоя. Отстранява се лесно с вода и сапун.

Характеристика

Цвят
черен
Вид спирала
 удължаваща,  оформяща

За марката L’Oréal Paris

Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.

Оценка L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye12