L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattooмаркер за вежди

1×
L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo маркер за вежди
L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo маркер за вежди
цвят 108 Warm Brunette

Код: LOR05286 | Този продукт не е в наличност

Проследяване на наличността на стока

С удоволствие ще ви информираме по e-mail, след като продуктът бъде в наличност. Разбира се, зависи само от вас, дали ще приемете това предложение.

С изпращането се съгласявате с обработката на Вашия имейл адрес с цел информиране за наличност на конкретен продукт в дружество „Notino s.r.o.“ за срок до изпращане на уведомителен имейл, максимално 1 година. Имате право да възразите. Повече информация впринципи за обработка на личните данни.​.
Подарък за вас
Въведете кода 10notino в кошницата и вземете 10% отстъпка на всичко! Офертата не се отнася за продукти в промоция и на разпродажба.

Описание на продукта L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo

Оформете прекрасни вежди с революционния маркер Brow Artist Micro Tattoo на L’Oréal Paris. Маркерът е базиран на технологията микроблейдинг и гарантира 100% естествен вид, без да създава ангажимент.

Характеристики:

  • помага за създаване на перфектни, естествено изглеждащи вежди
  • игловидният апликатор наподобява процедурата микроблейдинг
  • мастилената формула издържа до 24 часа без размазване

Съставки:

  • къна – осигурява дълготраен ефект

Начин на употреба:
За постигане на много естествен вид ползвайте за обрисуване на веждите върха на апликатора и правете малки, кратки наклонени издърпвания по дължина на веждите и вътрешните линии. За по-смел и по-изразителен вид запълнете веждите с цялата повърхност на върха.
Винаги нанасяйте на чисти вежди преди грима.

За марката L’Oréal Paris

p>Козметика L´Oréal Paris | L´Oréal Paris е с голяма вероятност най известната френска и световна марка на козметика. Нейната история се пише от 1907, когато младият хемик Eugéne Schueller открива препарат за оцветяване на коса. Този продукт който отначало небил много интересен дава импулс за много други тестове в хиляди лаборатории които идват с подобрени и все нови продукти.  L´Oréal Paris разширява своите центрове из няколко световни големи градове. Днес може да си представиме под марката L´Oréal Paris кремове за тяло, продукти за коса, парфюми но също така и макиажи и други продукти.

Оценка L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo1