Long 4 Lashes Lash възстановяващ растежа на миглите серум

Long 4 Lashes Lash възстановяващ растежа на миглите серум
Long 4 Lashes Lash възстановяващ растежа на миглите серум
4 мл.
62,40лв.

Код: LFL04190 | В наличност
1
Подарък за вас
Купете поне три козметични продукта и вземете 10% отстъпка от цената им. Отстъпката ще бъде отчетена автоматично в кошницата. Намалението не важи за продукти в намаление или на промоция.
СПИДИ
вторник 2.03.2021 г.
Лично получаване
вторник 2.03.2021 г.

Описание на продукта Long 4 Lashes Lash

Продуктът Long 4 Lashes Lash подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.

Характеристики:

  • подсилва и подхранва миглите
  • предотвратява падането на миглите
  • стимулира и ускорява растежа на миглите
  • осигурява по-голяма гъстота
  • офталмологично тествано

Начин на употреба:
Ползвайте 1 път на ден, за предпочитане преди лягане. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.

За марката Long 4 Lashes

Козметиката Long 4 Lashes предлага специална козметична грижа за безупречна кожа, мигли, вежди и коса. Иновативната система от активни вещества, максимално подкрепя регенерацията и здравия външен вид. Уникалната формула на отделните продукти е тествана от дерматолози и алерголози, а козметиката за очи, от офталмолози.

Марката Long 4 Lashes се фокусира върху най-новите изследвания за прилагане на козметика, отстраняваща причините за неприятните проблеми, като загуба на коса и мигли, изтъняване на веждите, замърсена кожа и други. Създадените серуми съдържат високо концентрирани полезни съставки, които активно въздействат в зоната на прилагане.

Long 4 Lashes е козметика за здраве и красота, която е достъпна и на нашия пазар. Ползвайте специалната козметика, която ще ви помогне да реши проблемите и ще подкрепи здравето и красотата на кожата, миглите, веждите и косата!

Оценка Long 4 Lashes Lash