Listerine Cool Mint вода за уста за свеж дъх

3×
Listerine Cool Mint вода за уста за свеж дъх
Listerine Cool Mint вода за уста за свеж дъх
Препоръчителна цена на дребно
15,50лв.

Спестете 25%
1000 мл.
11,50лв.

Код: LIR0117 | В наличност
1
СПИДИ
вторник 18.05.2021 г.
Лично получаване
вторник 18.05.2021 г.

Описание Listerine Cool Mint

Разберете какво е да имате наистина свеж дъх. Водата за уста за свеж дъх Listerine Cool Mint с есенциални масла има и доказан ефект върху доброто състояние на устната кухина, като едновременно с това действа успешно против плака, проблеми с венците и лош дъх. Ефективността ѝ ще ви зашемети – достатъчни са само 30 секунди изплакване два пъти дневно.

Характеристики:

  • незабавно освежава дъха
  • отстранява зъбната плака и предпазва от заболявания на венците
  • идеално допълнение към почистването на зъбите с четка и конец
  • за всекидневна употреба

Съставки:

  • масло от мащерка
  • масло от евкалипт
  • масло от мента
  • метил салицилат

Начин на употреба:
За най-добър резултат използвайте сутрин и вечер след измиване на зъбите. Изплаквайте устата си в продължение на 30 секунди с около 20 мл (4 чаени лъжички) от продукта, след това го изплюйте.

За марката Listerine

                                                            Козметика Listerine


Listerine - цялостна грижа за устната кухина.Марковите продукти за грижа за устната кухина Listerine, са кръстени на своя създател ,английския лекар Джозеф Листър,който прави революция при хирургичните операции в насърчаване откриването на антисепция стерилни операции и стерилизация на хирургични инструменти.Марката Listerine, първоначално се занимава само с дезинфекция, а през 1920 г.,става първата марка вода за уста,с превенция към  лошия дъх.

Историята на марката Listerine, се пише от 1879 г. насам, когато д-р Лорънс открива оригиналната база в състава с антисептичен ефект.От 1895 г. започва да използва своето откритие ,както и стоматолози, които откриват, че тя може да се използва срещу бактерии в устата. Постепенно Listerine става пионер и едновременно синоним на борбата срещу лошия дъх.Днес ,Listerine e собственост на американския фармацевтичeн гигант Johnson & Johnson, чиито продукти се продават в повече от 175 страни.

Продуктите на Listerinе предлагат революционно решение в борбата с бактериите в устата.Антибактериалната вода за уста на Listerinе унищожава до 99% от бактериите,които причиняват плака и предпазва от проблеми с венците.Предложенията на марката са обширни и предлагат специализирани решения за различни проблеми.Асортиментът води за уста предлага продукти, насочени към защита на зъбния емайл и венците ,запазване белотата на зъбите, срещу кариес и специална вода за уста за деца.Антибактериалната грижа за устната кухина,както и защита от лошия дъх , са присъщи за марката Listerinе.

Водите за уста Listerinе,надеждно унищожават бактериите,които не могат да се отстранят само след ползването на четка за зъби и защитава здравето на устната кухина.Освен това, Listerinе предлага и широка гама от други продукти, които ще ви помогнат да съхраните  красивата си усмивка.

Оценка Listerine Cool Mint3