Лавандулово масло

Най-продавани

Масло от лавандула за вана, масаж и премахване на грим

Ароматът на лавандула буквално е лек за душата. Също толкова невероятно обаче е и действието на лавандулата върху кожата. Опитайте лавандуловото масло и дайте на кожата на лицето и тялото и на косата си ароматна и ефективна грижа.

Лавандулово масло за кожа на лицето и при акне

Лавандуловото масло е подходящо за всички типове кожа на лицето, включително суха, с атопичен дерматит и с екземи. Заради изключителното си почистващо действие може да се използва и при кожа с акне. Нанасяйте няколко капки два пъти дневно върху почистена кожа и скоро ще забележите ефекта от лавандуловото масло.

Масло от лавандула за косата и скалпа

Освен това, че невероятното лавандулово етерично масло ще придаде на косата ви уникален аромат, то ще атакува и цъфтящите връхчета. Но това, в което лавандуловото масло няма конкуренция, е грижата за скалпа. Масажът на главата с лавандулово масло за коса увеличава дълбочината на фоликула и подпомага растежа на косата, а може да допринесе и за решаване на проблемите с пърхота или косопада.

Лавандулово масло ползи:

  • Успокоява кожата след ухапване от насекомо.
  • Регенерира и хидратира кожата след изгаряне.
  • Масажното лавандулово масло е отлично за отпускане на цялото тяло.
  • Помага за почивка и възстановяване след физическо и психическо натоварване.
  • Лавандуловото масло за баня е най-добро за успокояваща вана преди сън.
  • Много харесвано е и лавандуловото масло за премахване на грим, което перфектно почиства кожата на лицето.

Ще се влюбите в лавандулата и всички приложения на лавандуловото масло. Освен невероятните масла за лице и тяло с екстракт от лавандула, при нас ще намерите и ароматна лавандулова вода или лавандулови парфюми.